Saturday, June 12, 2010

Omaigod!!


Omaigod!I got the appeal for JPA scholarship! Hello New Zealand! Hoyeahh..dapat gak la wa merasa pakai baju sejuk yang berambu ramba kat leher tu. Bye2 Puncak Alam,hello intec Shah Alam! *sila percaya.anis menipu*

*gosok2 mata* Eh baru lepas mengigau rupanya. Oh indahnya mimpi hamba. Dapat pergi overseas lepas tu boleh capub kat FB gambar kat airport sambil tolak troli,gambar pakai baju sojuk,gambar main salji..Bla33 *silakan bermimpi anis*

Dadadada~~ Ni post buang tebiat namanya. Dah tak tahu nak update apa lagi. Haisy.. Dulu aku ada bagitahu kan,aku tak mengharap sangat JPA scholars tu kan2? Yaaa..aku memang tak mengharap pun.Tapi asal aku meroyan ni? Haha wa jeles siot kat makhluk Tuhan yang dapat pergi France tu. Kecoh satu dunia *hiperbola* pasal preparation dia nak pergi France and whatsoeveradaakukesahke la..

Eh its ok.Aku tak kisah la.Rezeki masing2.Aku tahu ada hikmah aku tak dapat JPA scholars ni. Competition tinggi kott..Ramai lagi yang lebih hebat dan lebih berhak dapat daripada aku yang cuma ada ilmu yang sekecil hama ni dan penggunaan English aku amatlah ciput macam budak tadika *budak tadika lagi hebat speaking daripada aku kot*

Haisy..rezeki aku kat UiTM Puncak Alam je. Lantak la orang nak kata UiTM tak berkualiti ke,hape ke..Tapi,UiTM Di Hatiku. Haha asal semangat bona ni? For those yang kata UiTM tak berkualiti tu,sila gam mulut kau yang muncunghitamsebabsmokingpastucium2pompuansanasinihaktuih tu.

Memang UiTM banyak kampus,tapi each kampus ada fakulti2 dia sendiri. Tak semua fakulti ada dalam satu kampus.Ada paham? Lagi satu,untuk anak2 Melayu yang konon bajet bagus gila padahal takde la bagus mana,setakat result 5,6 A lepas tu bajet gila nak kutuk UiTM,pergi lah masuk kolej kalau kau kaya sangat *uii emo sial*

*mengucap anis,mengucap* Pheww.. haha semangat assabiah UiTM dah melampau ni. Haha..well aku dulu pun tak minat sangat nak masuk UiTM ni *haha BOOO!!* Last2,apa yang aku tak minat,tu la yang aku dapat. Ada hikmah okay?? Aku harap semua budak2 asasi yang masuk UiTM Puncak Alam ni semua berkualiti dan mampu menaikkan martabat UiTM semula. Aku paham kampus terlalu banyak so cita2 untuk jadi kampus terbaik Malaya memang susahlah nak dikecapi. Tambah2 lagi,senior2 Puncak Alam semua bajet tak puas hati dengan asasians ni. Waddeff laa

Hoi2 aku bukan nak hentam seniors yang tegur budak2 asasi ni. Tapi yang wa tak puas hati,kalau nak tegur,tegur la depan2. Toksah nak heboh2 nak bagitahu kat group FB UiTM Puncak Alam tentang perangai budak2 asasi yang kadang2 melampau ni.Kau ingat budak2 PA jeke yang baca? Kau tak tahu ke UiTM Puncak Alam tu famous? *hahahha*

Sebelum aku merepek lebih jauh,lebih baik aku dating dengan pakcik Campbell dengan Giancoli. *tamak siot* Bye2

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...