Friday, June 11, 2010

Rindu+Suka+Tension

Rindu:

*Sampai hati awak tak balik minggu ni. Awak dah janji nak balik 12 Jun ni. Saya dah set alarm kat phone tau untuk countdown hari awak balik sini jumpa saya. Saya rindu gila kat awak. Tiap2 malam saya tatap gambar kita tahu? Sampai hati awak.

*Lepas tu, 2 malam lepas saya sampai jatuh toilet tahu nak tunggu call awak tiap2 malam. Tapi malam tu awak tak ada pun call saya. Kaki saya terseliuh. Sakit tahu. Kat siapa saya nak mengadu kalau bukan awak?

p/s: mood gedik. Sila ignore ;p

Suka:

*Actually it is not really hard to find a new buddies. Thanks a lot to AMIRA SYAFIQAH @ MIMI ;p. Syukur sangat2 sebab kebetulan kami sama group. Grouping kat PA tu based on initial alphabet of ur name. Serious lawak siot. Aku group A4. Kau tahu? Kat dalam group tu,ada 14 ANIS!! So my groupmates call me SHU *yea akhirnya nama kedua aku berguna!* But i still need time to get used with my new nick. Macam pelik gila bila orang panggil aku SHU. Mira pulak panggil aku NINIS. Apakah? Erk? O_O

*Jadual,aku paling benci hari Isnin. Pack gila siot.. Tapi aku suka hari Jumaat. Ada lab dari pukul 8.30 am sampai 10.30 am JERR. Boleh balik rumah awal. Best2!

*Lecture. The best part. Ni la tempat tidur kedua aku kat PA tu. Best doh.. Aku lalok baek punya kat kuliah. Dalam minggu ni,ada la dalam berkali-kali aku membuta. Lepas tu kat tutorial,mulalah terpinga-pinga tak tahu apa2. Padan muka ;p

*Rakan-rakan:







Tension:

*Lepas seminggu wa bertapa kat puncak ni,wa dah mengikuti kelas Chem,Bio,Phy dan Math. Lu tau? Suck wehh.. Tapi seSUCK2 study life wa yang menggila kat sana,wa takda lah sampai quit beb *takde kene mengene dengan yang dah quit di dunia realiti atau tak. Carik pasal jap ;p* Hak2 seperti yang lu olz tau,wa ni asal sekolah ulu je beb. Lu tau ke SMK Pandan Indah tu kat mana? Ala..sekolah yang pernah capub dalam cerita 'Akukah Tanggang?' dengan 'Diari Ramadhan Rafique' tu. What? Tak kenal lagi? Oh takpe2..sekolah ulu katakan.

*Macam yang lu olz tahu,majoriti yang masuk asasi ni mostly MRSM,SBP,SMS. Wa ni apalah sangat. Ilmu tak cukup tinggi. Tapi nasib baik wa masih diberi peluang untuk menuntut ilmu kat Puncak Alam yang lagi ulu dari sekolah wa dulu.

*Wa tak pernah stay boarding sebelum ni. So lu paham2 la pasaan wa kat sana. Kena struggle carik kawan2 baru *xde kene mengene*

*Wa nak kutuk lecturer jap ;p Weh lecturer memang ajar laju gilaa eh? Tak boleh jadi ni. Wa punye memory dah la lembab gilaa nak pickup info2 baru ni. Lagi2 lepas 5 bulan otak wa tak berfungsi ;p Masuk tutorial,adakah tutor membantu wa untuk lagi paham apa yang lecturer ajar? Wa rasa untuk Phy,tak membantu kottt *anis,kau terlalu open* Huaaaa..nasib baik wa nak jadi dentist. So Phy wa tolak tepi. *ade riak2 sombong+mengglabah+mintak kaki di situ anis =.="*

*Buku-buku tercinta. Wa sayang siot kat pakcik GIANCOLI *sebut betul2,giankolai tau* dan pakcik sup CAMPBELL. Mana pakcik2 semua dapat idea nak buat buku 'senipis kulit bawang' tu pakcik? I LAP U lah!






Okeh tu saja.

p/s: Mengglabah sikit guna wa-lu. Wa kat sana ensem tau. Sebab wa da makin gemok. Body figure wa yang macam model dulu dah jadi macam guni nangka ;p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...