Sunday, June 13, 2010

Senyum Sampai Telinga

3.00 pm: He didnt reply my text. So..fell asleep
3.30 pm: Received a call from him "Dear,can u please pass my helmet to my friend,Fahmi?" .Aku bebel dalam hati. 'Fahmi?Sapo pulak ni?' "Ok" Without any doubt,*dengan penuh innocent+mata betempek taik mata sebab baru bangun tidur. I went down to search for Fahmi ;p
3.35 pm: I text him, "Where?"

Suddenly: Tada!!
 "Eh asal tiba2 muncul ni? Wa tidur lagi ke??"

Dengan muka tak ada pasaan,"Eh bila sampai?Sampai hati tipu fill in the blank" Merajuk. Konon mintak pujuk la tu.Mwehehe gedik.

"Tak suka ke?"

"Eh suka2" Aku senyap seribu bahasa. Tergamam beb. Surprise tak diduga. Macam surprise masa mula2 dia mintak couple dulu. Time tu pun aku baru bangun tidur jugak.


Hehe tapi kenapa awak jumpa kita lambat? Saya dah nak balik PA dah tahu :( So kami pun ambillah masa 30 minit yang begitu mencemburui kebahagiaan kami tu untuk bersembang2. Aku pun control ayu *hahah.muka baru bangun tidur. Natural beauty katekan ;p*


Tiba masa untuk kami berpisah kejap. Kejap je tau. Sabtu ni jumpa balik. Nak tuntut my McD. Sebelum pergi,kami commolot dulu *hep anis!tampo kang!* Hm..i really miss u honey. Sorry tadi kite jual mahal tak nak peluk awak. Macam biasa,tempat tak privacy *again..tampo anis.Pang!*



Awak yang comel, fill in the blank yang hencem :B

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...