Saturday, July 10, 2010

Betul-betul HOLIAO!

Minggu yang agak menyeronokkan bagi aku. I have a lot of things to share here and im eager to write since the last 3 days. But.. i need to hold it first because of my very first test is around the corner ( 10th July ) Ok, sekarang test Biology dan Mathematics dah berakhir. Tentang jawapan apa yang aku conteng kat paper sheet tadi, tak perlu kenang kembali, kelak merana diri. Maklumlah, study last minute. So apa jelah yang masuk kan? Hehe~~

Ok..let me start with ASSALAMUALAIKUM READERS :)
Minggu ni, most of my classes are quite relaxing. Lab Physics, macam satu keajaiban pulak bila my tutor suruh submit lab report Jumaat depan. Kalau tak tu, sehari lepas experiment dia dah suruh hantar +_+ Experiment habis awal. Bukan satu experiment, tapi DUA tahu! Betul2 HOLIAO! :D Lab Chemistry pulak, 6 person in 1 group. Buat experiment apa entah. Lama kot nak tunggu benda alah tu siap. Tapi, yang syoknye, untuk minggu ni aku cuma perlu tulis apparatus, materials dengan 3 kerat procedures je untuk lab report kali ni. No discussion, no calculation. Sekali lagi, betul2 HOLIAO! Lab Bio? Aihh.. kena menunggu jugak.. ada la dalam sejam kitorang termenung depan beaker semata2 nak tengok pH paper tukar warna?? Semua tutor minggu ni pakat2 nak buat experiment termenung ke apa? Ah.. takpe, untuk lab report Bio juga, aku tak payah buat discussion. Mimi yang tolong buatkan. SEKALI LAGI, BETUL2 HOLIAO!!


Daun ELODIA.. Serious comel daun die!! :D

Selain daripada experiment yang menakjubkan, *ecehh* minggu ni aku dah dapat gambar kelas. Ehmm.. kelas or group?? Ok2, ~Family A4~ Hehe.. aku beli size yang BESAR PUNYE! So boleh lah letak kat ruang tamu kan2? So boleh la remove semua gambar family sendiri kan2? Hak2 ;D Nah, sila tonton dan sila jealous okay :) Betul-betul HOLIAO!




Bakal Doktor, Engineer, Cikgu, errr apa lagi eh?


Candid! Love this picture bebeh!

Lepas tu, one of my groupmate nak further study kat Alexandria, Mesir. Under DENTISTRY! Ok, saye amat jealous :( Apa-apa pun, goodluck Anis Nadia :) See.. orang nama Anis ni memang hebat2 belakooo.. Hak2 :D Takpe2, rezeki ada di mana2 kan? Aku dapat further dentistry kat sini pun, aku dah cukup bersyukur :') *so SHU, kau kena start fokus belajar. Bukan sibuk blogging sekarang ni okay *


Kanak2 A4 yang gila kamera :)


The one with the pink scarf and white blouse is ANIS NADIA :)


Weh2 nak bagitahu jugak. ANIS SHUHADA sekarang dah pandai keluar malam tahu. Hari tu my ~Family A4~ buat party kat depan blok R4. * farewell party untuk Nadia. Tapi sebelum tu ada solat Isyak berjemaah, baca Yasin dan solat hajat berjemaah okay :')* Kami berpesta sakan sampai pukul 10 malam. Haha asal macam jakun gila ni? Macam tak pernah keluar malam je. * hell YES. Yeke? Haha ;)*








Hm..minggu ni im gonna busy with books. Err boleh percaya ke? Ala..percayalah. Pleaseee :) Tapi tak apa, sakit study ni sekejap je. Lepas ni ada mid sem break seminggu. Betul-betul HOLIAO!

Eh btw nak tanya, aku ni memang muka cool eh? Muka tak reti nak tunjuk sikap cuak dengan sesuatu? Well..that's good. Aku dah banyak kali dengar orang kata macam tu. Bila orang sekeliling aku tengah cuak tentang sesuatu, *eg; exam atau baru lepas buat aktiviti jahat O_O* muka aku maintain selamber. Muka tak ada perasaan katakan. Hehe.. itulah aku kalau korang masih tak tahu. Kalau korang nak cuak apa semua, tolong jangan ajak aku involve sama. Sebab kalau dah sekali aku cuak, kecuakan aku memang melampau. Soo.. it is better for me to remain cool *poyo gilaaa* Tapi, kalau korang nak tahu masa bila aku stress and apa tindakan aku, sila lihat bawah:




I toreh tangan bila tension O_O
Oh tidak2, ni kesan kena cium dengan seterika tu lah. Sekarang dah jadi scar :'(

Jerawat mula bermaharajalela di pipi gebuku :(

Seterika yang belot sebab akhirnyaa______
Seterika PINK my roomate jugak yang berjasa :')

Tudung kegemaran habis dibaham seterika :(


Okay, tu sahaja readers. Hehe seronok sebenarnya kat sini :)

2 comments:

  1. gembira nampak di sana..
    ni baru nk berjinak-jinak la ni kuar mlm..haha
    neway gud luck for ur studys :)

    ReplyDelete
  2. haha tenkiu fiza
    ok gak la life kat cni.seronok :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...