Sunday, July 11, 2010

Hari Minggu Di Puncak


Hari ni hari Ahad dan untuk pertama kalinya, aku berjauhan dengan family aku more than 1 week. Sila tepuk tangan okay. Anis dah maju okay, Anis dah boleh kahwin okay :D Pada hari Ahad yang indah ni, tak ada sebarang aktiviti yang menarik pun. Semalam tidur pukul 11 pm ditemani buku Chemistry di sisi. Bajet macam nak tidur sekejap je lepas tu nak study. Tapi terlajak tidur da.. Tahu2 je, dah Subuh and my roomate baik hati kejutkan i. Hehe.. lepas solat Subuh 'gajah' *ha..kantoi Anis solat Subuh pukul 7 ;p* aku membuta balik. Tapi kali ni buku Chemistry di sisi dah tercampak kat meja study. Heheh..


Sudddenly, pukul 10 pagi perut I meragam. Pergilah toilet dengan gopohnya. Lepas selesai urusan, message kejap dengan pakwe kiterr.. Dia pergi Sunway Lagoon. Jealous :'( Tapi boleh pulak dia kata Sunway Lagoon tak best. Hey Sunway Lagoon is the best place to make 'dosa kering'. Kat sana bersepah gila perempuan Melayu tak sedar diri nak pakai bikini. Huh kalau badan cun macam AKU tak apalah jugak. I pun suka tengok. Muahaha.. tapi ni perut penuh dengan selulit, buncit, pusat berkudis, peha hitam berdaki EWWWW.. Kau nak tayang apa weh?? Hmm back to main story. Aku kalau bab nak mengutuk orang memang over sikit. Ngee~~ ;p


Masa tengah syok message2 dier, aku terlelap balik. Haihh.. mentang2 kat sini tak ada siapa nak bising suruh bangun awal kan.. A few minutes lepas I terlelap, tiba2 i received a call from unknown number. Haihh.. siapa pulok ni. I pun jawap lah. LELAKI tau. Aww terus I terjaga. Tapii.. arghhh malu siottt.. It's my dad!! Hua pandai bapak I kenekan I. Sama nakal macam anak dia jugak. Haisyyy.. aku boleh dengar suara Mama gelak 'BESAR PUNYA!' kat belakang. Haisyy.. tak nak balik rumah lagi minggu ni boleh? O_O


Okay lepas kena prank by my own beloved Daddy, i sambung balik tidur sampai pukul 1. Hambikk.. aku tak lunch pun hari ni. Aku breakfast pukul 2 okay. I makan Chipsmore sedozen dengan air Milo okay.. :O


Until now, I baru baca first page buku Chemistry. OMG.. bila nak start study ni SHU??



Meja study I. Ada macam unsur2 I rajin study kan? Hehe~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...