Friday, July 02, 2010

Malas

Title yang sempoi,lagi berinformasi. Tak payah tanya kenapa. Aku memang pemalas okay? Minggu ni,aku malas nak update blog, minggu ni aku malas nak dengar lecture, minggu ni aku malas buat soalan tutorial *macam aku buat je*, minggu ni aku malas #@$%^*&*(. Ah..penatlah. Kehangatan Asasi Sains dah mula terasa. Semua benda nak kena catch up. Kenapalah tak ada Diploma Pergigian ya?

Minggu ni kepala aku agak kusut. Macam2 perkara nak fikir, baik pasal pelajaran dan pasal life yang pelik lagi terbalik ni O_O Oh btw, next week untuk pertama kalinya setelah sebulan aku menjadi warga UiTM Puncak Alam, akhirnya aku tak pulang ke rumah gara2 test pada hari Sabtu. What theee.. Lagi buatkan aku rasa macam nak meraung, jadual yang CUKUP INDAH sebelum ni telah dirombak kembali gara2 kemasukan pelajar Diploma dan Ijazah.

No more balik Pandan Indah awal pukul 10.30 am seperti selalu. No more Balinese pada setiap petang Jumaat. Masa dating makin suntuk. Jadual baru,my class ends on 4pm. Kenapa? Rasa macam aku ni terlalu gedik dan terlalu perempuan ke sebab nak balik tiap2 minggu? Eh suka hati aku lah. Aku bukan habiskan duit kau nak isi minyak petrol balik tiap2 minggu *marah ni ;p*

Hehe sangat SERONOK



Gonna hang out there soon. *ntah bila la kan




Bakal DENTIST tengah main2 dengan kentang ;p




Weh ada pelangi doh depan bilik aku! Sila cemburu! Btw,blok depan ni memang buruk sikit ;p




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...