Thursday, July 15, 2010

Nak Anak, Tapi Taknak Dewasa. Boleh?

Huhu ini title buang tabiat namanya. Haha.. baru lepas baca satu blog ni. Wa jealous tahu. Umur 24 tahun dah ada anak sendiri. Aihh.. ni yang tiba2 aku pun nak satu ni. Sayang, nak anak please!!
*Weh2 bawak mengucap la pompuan. Haisyy tak tahu malu betul =__=*

Err.. err boleh tak kalau aku cerita pasal kisah hidup orang? Hehe halal lah ya? I bukan nak kutuk you pun. I nak puji2 you ni. I jealous tahu sebab you dapat husband doctor and dapat kerja kat Australia. *Ok, sangat obvious aku stalk gila2 setiap entry dia. Ya, aku hebat dalam bab stalking ni* Bila husband you kerja, you duduk rumah blogging. Cerita pasal life you, pasal anak you yang makin membesar dan comel macam I ni. I jelaous tahu? Entah kenapa I tiba2 nak suruh pakwe i belajar pandai2 and jadi doctor lepas tu sara hidup I. Lepas tu I bolehlah I jadi macam you. Husband pergi kerja, I pulak duduk rumah blogging lepas tu jaga anak. Sweet~~ *Anis masuk air malam ni*

Haha aku buat post ni bukan apa.. Saja je nak hilangkan tensi. Tadi masa lecture Bio, boleh pula my prettylicious lecturer discuss pasal jawapan test hari tu. Aku yang pada mulanya cukup confident dengan setiap jawapan yang telah aku tulis, tiba2 jadi semacam down to earth pulak bila dengar the actual answer. Pada saat tu, aku dah macam " Weh pinjam earphone weh. Nak dengar MP3" Ok, aku tak ada MP3. Amat sedih. So tadah jelah telinga dengar jawapan2 skema yang sepatutnya aku tulis sebagai jawapan di paper Biology aku. What the fish man.. Dah salah 4 soalan man.. Macam mana nak jdi dentist ni man.. ;((

Urgggghhh nak BALI! Eh typo. Nak balik! Okay, lepas ni i belajar rajin2. First test ni memang aku buat main2. Saja nak tengok macam mana keadaan examination di UiTM ni. *Saja nak buat alasan kan.. Tak payahlah* So far, exam hall yang amat kondusif untuk tidur. Sama juga macam lecture hall dia. Hehe..

Okay, better off now. Dari tadi online je kerja. Study entah bila lah. Ehh..cuti kan nak dekat. Buat apa nak belajar. Tak remajalah weh. *Ah kau, cuti atau tak pun kau tetap pemalas Anis ;p*



Anis comel kan bila bertudung. Hehe, sayang tunjuk kat your mum tau. Biar sejuk mata dia tengok kite ni yang suci ni. Heheh x)


Comel kan baby ni? Ni la anak idaman I. *Kalu mak budak ni baca, tak pasal2 je +_+*

3 comments:

  1. sape anis?kak nurul eh?blog nurulism.Agak2 je nie.HAHAHAH

    ReplyDelete
  2. haha betul mia
    gimme ten! hehe :DD

    ReplyDelete
  3. haha..agak da..i love to read about her love story..sweet gilaa :) HAHAHA..NAK JUGAKKK

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...