Thursday, July 15, 2010

Saya Telah Menyahut Cabaran Jantung Sihat Quacker Oat

Title merapu lagi. Eh bukan2, aku tak makan pun Quacker Oat tu. Aku orang Melayu, so aku makan nasik. Hehe.. ni ha.. aku telah sahut cabaran MIA untuk buat satu kuiz ni : How Addicted to Blogging Are You. Dan keputusannya, jeng3~~ 4.00 doh!! Sila tepuk tangan. Boleh jadi dentist lepas ni. Hihi.. stop merepek. Ni ha.. tatap lerrr..


Haha okay2, i addicted 60% je.. Maklumlah, follower ciput je kan.. Story pun tak banyak sangat nak story sama u olzz.. Haha sila lempang aku laju2 sebab buat statement tacing tadi. Buek2~

Actually aku macam ada benda nak tulis malam ni. Tapi simpan dululah. Nak kumpul idea banyak2,nanti barulah post aku panjang berjela kan. Nanti barulah korang boring baca lepas tu stop separuh jalan je baca KAN.. Hehe ;)) Dah2, roommate I demam ni. Nak tolong sapu Emmeltz Yoko2 kat dahi die jap O_O

Sudahlah Anis! Tak payah tunjuk caring kat sini. Pergi study!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...