Wednesday, August 25, 2010

Jangan Terlalu Paranoid


Last night, i got this from my boy. Im a big fan of Vanilla Coke. After seeing this, should I stop drinking it? Erghh.. aku bukan nak sokong Yahudi. But.. arent you guys are too paranoid? Aku sendiri tak ada idea macam mana orang boleh nampak rahsia di sebalik tulisan 'unik' Coca-Cola tu. Haih.. sama jugak macam isu kasut Crocs. Rasanya ramai dah tahu kan? Well it depends on the individual tu jugak.

So far, ulama tak kata apa2 pun sama ada Crocs diharamkan atau tidak. Sama jugak macam isu Coca-Cola ni. Sekali lagi, depends on the individual. Kalau korang rasa macam tak boleh terima perkara ni, jangan ikut dan cubalah nasihat orang yang mempertikaikan perkara ni dengan cara yang paling berhemah. Jangan suka hati nak maki orang yang pakai Crocs dan minum Coca-Cola ni sokong Yahudi. Kita Islam kan, dan Islam tu agama yang mulia. So bagilah nasihat dengan cara yang mulia jugak :)

Aku letak ni untuk share dengan korang2 semua. Korang semua perasan tak pasal ni? Any comment? Kalau ada, pls feel free to share :)

p/s: Nampaknya lepas ni aku terpaksalah minum air gas bodo. Entah apa nama dia. Arwah nenek aku panggil air lamnet, 'air gas orang Melayu' 
Something yang rupa macam ni. Haha xD

2 comments:

  1. aku xpenah denga plak air gas melayu tu.HAHA

    ReplyDelete
  2. bukak lah buku campbell under topic cellular respiration
    rasenye ade tulis psl air gas mlayu ni
    lalala ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...