Wednesday, August 25, 2010

Let Us Concern About This

Maaf, kebelakangan ni blog aku penuh dengan post yang lebih kepada maklumat umum. Harap bila korang baca ni sila alert dan spread pada orang lain okay. Kredit kepada notes2 yang aku jumpa kat FB.

Ada apa dengan makanan atas ni? Lagi2 laici tu?
Aku yakin, korang semua mesti pernah makan laici kan?

KESEMUA YG DI DALAM GAMBAR MENGANDUNGI LEMAK KHINZIR.

JAKIM telah menghantar surat pada semua retailer supaya tutup tanda halal pada produk tersebut.

"Narcissus" is an established and well known brand associated with high quality China canned food and seasoning such as whole mushrooms, asparagus spears, lychees, spiced pork cubes, stewed pork chops etc. The range of "Narcissus" food products, which is very well demanded in many parts of the world, include :

Canned Meat
Canned Seafood
Canned Fruits
Canned Vegetables
Seasonings

di atas adalah barang2 keluaran narcissus.

Kepada semua muslimin dan muslimat tolong sebar2kan info ini kepada umat islam yg lain. untuk mendapat kesahihan tentang hal ini sila lawati website ini

p/s: Korang bosan ke bila aku post benda2 macam ni? Huhu okay lepas ni my blog back to normal. Hihi :)



3 comments:

  1. nice entry. :)
    stop ah minum laici tu dah lepas nie

    ReplyDelete
  2. nice entry. :)
    stop ah minum laici tu dah lepas nie

    ReplyDelete
  3. aww suke2
    mya post smpai 2 kali
    haha xD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...