Wednesday, September 01, 2010

Dan Semester 1 Pun Tamat

Assalamualaikum semua. Apa khabar pembaca Oh Ninie! sekalian? Saya harap kalian semua sihat2 dan montel2 belaka macam saya. Hik2.. *Tiba2 satu suara menyapa, 'lu pahal doh nak bermanja2 dengan pembaca lu? Lu mimpi apa malam pagi tadi?'*Ehem okay tanpa bercerita panjang, mari aku ceritakan kisah hidup LOSER pada hari ni. Sorry lah kalau korang bosan aku asyik cerita pasal hidup aku ni. Haha eh tapi korang baca jugak kan? Hik3.. :p

Okeh pada hari ini, aku telah ponteng tutorial Chemistry yang berpukul 8.30 pagi dengan jayanya. Cepat tepuk tangan. Bukan selalu Anis Shuhada ponteng kelas. Kat sekolah dulu dah muak jadi budak baik. So sekarang nak berlagak teko taiko jap. Oleh kerana aku ponteng tutorial Chemistry, maka aku telah selamat bangkit pada pukul 9.59 am. Alah awalnya bangun tidur :'(

Selepas puas berenang dalam toilet comel kolej R2 ni, aku bergegas memulas tombol pintu bilik. Lantas.. OMAIGAD *background lagu Usher* pintu terkunci dari dalam =__=  Tahniahlah ye, tu lah ponteng tutorial lagi. Masa tu I rasa nak nangis je tau. Dah lah roommate nun kat bawah tangga Batu Caves T___T  Masa tu, aku dah redha jer. Kat ampaian toilet tu ada baju Isnin lepas. Tak kering lagi. Tapi dah terdesak sangat, so i need to sarung jelah. But! Baju dah ada, macam mana dengan pakaian dalam aku?! Ehmm aku decide untuk pinjam housemate punya. Lantaklah size tak sama pun kan. Yang penting wa berbaju :p

Dengan berbekalkan baju basah, aku masih tak puas hati. Aku nak jugak pulas tombol pintu bilik durhaka ni untuk kali terakhir and OMAIGAD pintu terbukak! What a miracle! Hep pintu, kalau iye pun nak bermanja dengan aku, pilihlah hari yang sesuai. Hari ni aku ada test Chemistry la papan. Dah lah ponteng tutorial Chemistry *ulang untuk kali ketiga* Oh.. agaknya ni sumpahan Miss Lina untuk aku sebab ponteng tutorial dan suruh Mira sign aku punya attendance kot. Tengok2.. kalau buat dosa, Allah bayar cash tau sekarang. Padan muka.

Tu saja kisah hidup seorang loser. Apa? Awak nak tanya apa ni. Alaa.. apa dia? Apa pendapat saya pasal test Chemistry hari ni? Oh.. pendapat saya mestilah BIASA2 JER :B



'Boboy pun suka tidur macam Kak Anis
Tengok Boboy tidur terkang2 lagi tau.'
p/s: Aku masih sopan. Boboy tipu je tu T__T


4 comments:

  1. haha
    aku ponteng jugak
    tp buat kali pertamenye aku jujur
    aku xsuro kwn sign kan
    ;p

    ReplyDelete
  2. haha ni mesti azy
    aku dah agak mst ko nk join aku ponteng kan3?
    haha kantoi xD

    ReplyDelete
  3. HAHA,aku tau atas tu azy,sebab miss sebut nama die tadi.kau kannn..aku da agak da sebab tak nmpak kau pun pagu tadi. kih3..pentipu!!

    ReplyDelete
  4. hep mya,sape pentipu ni?keh3
    kitew adew la pagiw tdiw.hik3
    azy,len kali klu nak ponteng suh kwn sign.tgk..kn miss da pasan ko ponteng
    ish3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...