Friday, September 24, 2010

Entry Paling Comel

Sticky entry sebelum ni yang memaklumkan bahawa broadband ai dah reach limit telah tak melekit lagi. Dan ada jugak yang baca and leave comment kat situ. Har2 pasni nak buat macam tu lagi :p  Eh tiba2 ai rasa kagum pulak bila guna LAN cable UiTM ni. ShoutBox dah tak kena block yaw :B Pada yang singgah blogwalking sini, trimas a lot. Ai dah singgah blog u guys and leave comment kat post or chatbox. Hehe..

Btw, sekarang ai nak guna ganti nama diri baru. Taknak dah guna kau-aku. Tiba2 rasa macam diri ini tak comel bila guna kau-aku. Bila guna ai-yu barulah rasa comel walaupun yu guys hingat ai ni gatal nak menggedik. Aihh.. Guna kau-aku salah, guna ai-yu salah. Lepas ni nak guna apa pulak? awak-kite? Oh boleh2. Tapi tunggu testimoni ai ni berakhir dulu. Haha :B

Flowers baru, *ni bukan typo. Ai memang panggil flowers sebab ai value yu ol yang follow blog ni*  Thanks follow blog yang tak famous ni. Ai akan try my best untuk berkawan dengan yu guys and comment ur entry. Follower ai tak banyak pun. So ai ada masa nak cekitdaut ur entry :D Wuu segannyeh. Haha tapi mana tau kan kot2 follower jadi ramai ke? Haha perasan. Ah sudah2 gotta go. Bye dears. Take care! :D



p/s: Niat suci nak berubah ni. Kalau ada jugak yang kata aku ai poyo, tak tau lah  =___=  *geli*

14 comments:

  1. hi yu, yu sehat? herung and jaws sehat tak? ai sihat... haha

    ReplyDelete
  2. ayeem,hape yu ni?
    hape?
    haha herung hengan haws hehat
    hehh hahal hengau hih? *baca dgn nada sengau*
    xD

    ReplyDelete
  3. ai ai captain..(lagu spongebob)

    ReplyDelete
  4. izzul
    haha ai33 captain! xD

    ReplyDelete
  5. follower xramai xpe.nnt kalau rmai xtelayan org kata kita sombg pulak.haha ;)

    ReplyDelete
  6. haha betul tu cici
    bia la tak tlalu ramai sgt.huhuh klu ramai tak terlayan
    eh cte mcm follower i rmai sgt je.HAHA :D

    ReplyDelete
  7. haha xpe ayeem
    ai paham :B

    ReplyDelete
  8. hehe..i u comel gitu...gua lu pon oke ape..haha..baru rock..

    ReplyDelete
  9. haha xleh kasar2 sgt skrg ni
    sbb kblkgn ni ade stalker kat chatbox marah2 T___T

    ReplyDelete
  10. bb gua dah lame limit.. sob2..

    ReplyDelete
  11. seraffin,ape yg bunge2 tu?
    huhu

    ReplyDelete
  12. weh amjah klu da lame limit lu online pkai ape bhai?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...