Thursday, September 23, 2010

Follow, Lepas Tu Unfollow?

Kau hapahal? Tadi punyalah aku eksaited sebab follower bertambah sorang. Har3.. Kerana terlalu eksaited, maka aku telah leave comment dekat chatbox beliau. Aku tulis ini, 
........ 
Ehm malaslah nak bagitahu. Aku hingatkan sebagai tanda menghargai beliau, aku nak buat satu banner untuk beliau dan tempel kat blog haku ni. Ehm just a simple one. Tak gerak2 pun. Hehe ewah nak banner yang gerak2 pulak kau. Lawan tokey nampak?

Har3.. kemudian, selepas aku tekan picit, pada chatbox beliau, aku balik ke dashboard. Dan waddehell.. Follower aku kurang balik? Kau unfollow aku balik? Apa motif kau follow blog aku untuk tempoh masa selama 5 minit? Carik pasal dengan aku ye? Baik.. Terima kasih :B


Kadang2 aku akan jadi sangat adorable bila kau baik dengan aku. Tapi kalau kau carik pasal dengan aku, aku boleh 1000 kali lagi annoying daripada kau :B


10 comments:

  1. haihh.. macam 2 punye orang pon ade.. haha

    ReplyDelete
  2. tau xpe ayeem
    u jugak baik.haha low profile giteww :B

    ReplyDelete
  3. hahah, maybe dia terfollow kot. x disengajakan . huhuuu

    ReplyDelete
  4. 2 namanya org x tetap pendirian, kalau nk jadi blogger profesional benda paling utama n penting ialah tetap pendirian, bile kite sng ngn org, oeg pun x malu2 nk sng ngn kita

    ReplyDelete
  5. fadz,
    tp niat di hati dah baik nak wat kan banner utk bliau T___T

    ReplyDelete
  6. suffer8zine,yeah ur right
    nice comment from u bro :D

    ReplyDelete
  7. mcm tu buat la banner utk saya :p

    ReplyDelete
  8. fadz,tawaran di tutup
    har3.. xp
    serik dikecewakan T___T

    ReplyDelete
  9. haha..annoying gila la mcm tu

    ReplyDelete
  10. tahu xpe mya
    terlalu annoying sampai aku buat entry ni khas untuk beliau
    hak2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...