Monday, September 06, 2010

Hari Yang Bahagia

Ni bukan entry untuk siapa2. Nak membebel sendiri. I dont have diary and this is my diary. U dont have the right to comdem me for what i have written here. Again, this is my diary. Kalau nak baca, dipersilakan. Kalau tak nak baca, its okay. Sila scroll sampai bawah. Aku ada senaraikan blog yang lagi gempak daripda blog aku yang sampah ni.


Saya tak reti nak marah2 sebab kalau saya marah, saya yakin perang akan meletus. So lebih baik saya diam. Ni ada sedikit teguran. Lain kali jangan berjanji kalau tak dapat dipenuhi dan lain kali pls be punctual. Bila aku dah set time tu, janganlah pandai2 nak bangkang. Akibatnya, sendiri mau ingat. Penat lah nak tacing2 ni. Kalau aku tacing, aku tulis kat blog. Nanti mulalah komplen malu apa semua. Hey kamon. Blog ni tak ramai readers pun. So chill okay? Atau pun nak saya privatekan blog ni? Sorry lah. Susah payah aku sign up nak letak Nuffnang Ads kat sini, kau ada hati nak suruh aku private kan blog? No life dude, no life.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...