Tuesday, September 21, 2010

Ini Blog Remaja Ribena



Nampak atas tu? Perkataan dalam box warna merah tu? Nampak kan? Okay sekarang cepat tutup mata. Siapa kau golongan durjana yang search perkara bukan2 tu? Dan sekaligus terus direct ke blog aku? Grr.. Ye awak. Ni lah yang terpampang dekat stats blog saye. Ada orang Google benda alah tu. Tak dinafikan sebelum ni aku ada buat entry yang agak rage. Pasal kutuk2 Myspace. Kah3.. Tapi! Sekarang aku dah baik. Ah tiba2 je aku jadi baik lepas blog jadi gilemat macam sekarang ni. Rawr! *kenapa rawr? Entah*

Dulu, aku disable blog aku kat search engine Google. Means kalau kau taip 'ohninie', atau apa2 saja perkataan yang ada kat blog aku ni, blog aku tak akan keluar kat search engine tu. Tapi memandangkan sekarang blog aku dah macam ala2 gelimat sikit sebab warna pink, maka aku pun terpaksa menggelimatkan diri aku maka aku allow jelah blog aku untuk appear kat search engine T___T

Cis.. lepas ni aku tak boleh taip perkataan bukan2 lagi dah. Jauh sekali nak mencarut dan mengutuk. Aku tak nak blog aku dicemari dengan pengunjung2 kutur. Kah3.. ramai ke pengunjung? :p

p/s: Aku ada final exam minggu ni. Doakan aku dapat jawab soalan dengan jayanya. Lepas ni blog ni tak ada kutuk2 lagi dah. Lepas exam baru aku kutuk balik. Keh3 :B

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...