Sunday, September 12, 2010

Raya 2010

Update blog secara live dari kampung Negeri Sembilan. Terbaik lah kan dapat update blog kat kampung. Lagi2 bila guna broadband. Memang memerlukan kesabaran yang bukan calang2 orang mampu buat. Apa yang aku cuba nak sampaikan, aku ni penyabar orangnya. Heh..

Ringkasan untuk raya, raya tahun ni tak adalah sebest mana. Dah jadi pelajar universiti. So patut ke kata aku dah matang? Oh tidak2.. aku masih gembira bermain pop2 bersama sanak saudara di parit. Apa nak jadi. Final exam sekadar sekitar simpang. Cuti 2 minggu yang diberikan oleh UiTM tidak dimanfaatkan sepenuhnnya. Aktiviti utama raya tahun ni ialah tidur sampai gemuk. Ramai tegur aku gemuk. Fine lah kan. Bukan selalu aku gemuk. Setahun cuma sekali je 0.0??

Ni, mari rapat sikit. Aku baru baca berapa kerat je chapter 5 Chemistry. Subtopic hybridisation. Nak kongsi ilmu sikit ni. Korang tahu tak, sebenarnya hybridisation tu ialah 'process of mixing two or more atomic orbitals that have similar energies' Eh ayat serupa macam buku pulak. Sebenarnya tadi jeling2 buku sikit. Hihi..


Aku tak cantik. 
*Baru tau ke?*


Meet my parents. Cepat cam muka mereka.
Nanti senang nak masuk meminang anak perempuan mereka :B


Aku dah kata wedges aku tebal.
Kau tak nak percaya.


I resembles my mum's beauty :D



2 comments:

  1. eh2..fotostat muka mak die :p

    ReplyDelete
  2. like mother like daughter la mya :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...