Wednesday, September 15, 2010

Tips Kurangkan Sakit Gastrik

Yay Ninie datang lagi bersama 'Ninie Cokolat Celup2!' :B  Ni cara paling senang untuk kau kurangkan sedikit kesakitan gara2 gastrik. Aku tak kata dia boleh hilang 100%. Cuma kurangkan saja. Bukak mata tu besar2. KURANGKAN SAHAJA. Hah kau, siap capslock dengan bold lagi. Keh3.. Begini caranya:
Sediakan sebiji kurma. Yusof Taiyoob (tipu je. Apa2 kurma pun boleh) dan segelas susu. Rendamkan kurma tu ke dalam susu tersebut selama beberapa minit. Janganlah lama sangat eh. Lepas tu minum susu tu. Oh ya, sebelum minum tu selawat dulu ya, untuk lebih mujarobb :B
Terima kasih kepada housemate comel, AINA sebab sudi kongsi tips ini :)

2 comments:

  1. bole ke? ada org kata susu xbagus tuk gastrik...kalau tips ni berkesan, nak try jugak...

    ReplyDelete
  2. @iezym
    depends pd org kot.. tp klu blh minum susu n xde mslh, blh je try tips ni. lgpun kurma kan mmg mknn yg bagus ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...