Sunday, October 24, 2010

Drift Bikin Wa Pening

Ayat macam minah rempit padahal drive kereta je pun. Haha.. Hari ni hari yang thrill. Aku berjaya drive dalam hujan lebat siot! Tepuk tangan! Eh lupa nak bagi mukadimah. Assalamualaikum.. helo anda bertemu lagi dengan tuan blog yang kiyut miyut macam hamster ni. Saya baru pulang dari kenduri kahwin semalam. Sebab tu semalam tak dapat update blog sebab pengsan.

Semalam aku jadi driver kawan-kawan aku ke kenduri kahwin Abang Ariff Erzanie yang kachak bergaya pakai baju warna oghen. Eh.. bukan Ariff yang kahwin. Tapi kakak dia. But.. hell yeah kita dah dewasa. Mana tahu lepas ni aku akan drive ke kenduri kahwin kawan sendiri? Hape haku mengarut ni. Pfftttt!

Plan nak keluar rumah pukul 2. Tapi masing-masing lembab macam kura-kura so agak lambat sikit. Dahlah sesat. Nasib baik wa ni cukup berkaliber nak drive dalam hujan lebat. Serius lebat gila. Dahlah jalan berbelit-belit macam nak ke Genting Highlands T____T Dengan penumpang yang memekak tak reti duduk diam. Dapat bayangkan tak macam mana? Huhuh.. So far so good tapi aku fail kat U turn. Bhahaha :p

Sampai sahaja rumah pengantin, kami kena palau selama setengah jam. Bermaksiat sebentar dalam kereta sambil camwhoring guna dslr Abang Sam Bunkface *percaya ke?* Gambar nanti wa upload. Abang Sam tu lembab sangat upload gambar. Wa baru ingat nak tolong lu carik jodoh.

Makan-makan, karok-karok, tapau-tapau, salam-salam then pulang. Sekarang I let my hubby drive. Tak ada lesen. Tapi bawak macam Alex Ferguson (?) Hampir nak langgar Audi kau -.- Tapi tak apa. Kesilapan mematangkan kita. Wakaka.. Lepas hantar Abang Sam dan Adik Ecah pulang, aku biar suami drive sendiri ke rumah dia. Aku penat nak drive tapi aku yang sibuk membebel kat sebelah. Rupanya membebel lagi penat daripada drive -.-

Lepas semua selamat pulang, sekarang my turn pulak untuk drive dari Sri Gombak ke Pandan Indah. Rasa hebat pulak bila drive senja-senja diselangi hujan rintik-rintik air bergelora~~ Aku tunggu jugak kalau-kalau ada mat rempit yang nak kenyit-kenyit mata kat aku masa aku drive sendiri. Hehe.. *Ampun bang, ampun*

Ada gambar ni je.
Waklu ah Abang Sam :p

8 comments:

  1. @Ayeem Jemain
    tisu lap ingus ayeem
    mweheheh ;D

    ReplyDelete
  2. ingtkan tisu lap air mata :P

    Kasi Pecah! : http://goo.gl/TOwP

    ReplyDelete
  3. @suffer8zine
    org tgh hepy tgk org kawen
    watpe lak nak lap2 air mate.huhu

    ReplyDelete
  4. dasyat.
    leh drift lagi.
    nak belajar dift leh?
    tapi takde keta.
    +__+



    Post Terbaru Orang mengamuk di Klang

    ReplyDelete
  5. @Robot | Sakti
    blh2.basikal ade?
    kte drift guna basikal nak?
    heheh

    ReplyDelete
  6. knpa bwk keta mcm alex furgosan.. bukan ke dia pngurus bola sepak.hahaha

    ReplyDelete
  7. @Izamir Ridzwan
    ntah.nk tulis alex young tp terpikir alex ferguson plak
    bhahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...