Monday, October 04, 2010

Entry Berani Mati

Oh wow ini entry berani mati. So sebelum apa-apa berlaku, aku kena baca Bismillah dulu. Hehe mintak-mintak pakwe aku tak baca entry ni. Haha eh tak perlu risau lebih-lebih sebab dia jarang nak baca blog ni. Huh tak tahukah beliau bahawasanya pada suatu hari nanti aku akan menjadi seorang blogger berjaya? Caitt itu tipu. Mari, saya nak cerita sesuatu.

Masa saya Form 1 dulu, minat saya pelik sikit. Saya mana layan lelaki Melayu. Saya minat lelaki Cina je. Kononnya nak jadi lain dari yang lain. Lagi-lagi masa tu budak-budak lelaki kat sekolah wa macam baru nak cari identiti sendiri. Ada yang nak jadi Emo, Gothic, Rempit.. Huh kamon. Lelaki macam tu ke nak buat suami? Ahak dah pikir pasal suami youu. Tak boleh blah betul pikir macam tu masa umur 13 tahun. Bhahaha :p

So saya pun decide nak suka kat sorang mamat Cina ni. Aww hensem  bhai. Tergoda haku. Masa tu dia dengan sorang guys Cina yang boleh tahan hensem duduk depan aku kat kelas. So masa tu sangatlah heaven. Ohh seronoknya dapat bergurau senda dengan lelaki kachak. Maka mula jatuh hati pandang berkali-kali. Aishh.. apa ni??

Tapi..jodoh kami tak lama. Cikgu paksa kami pindah tempat duduk gara-gara kami selalu sangat berdating masa kelas Sejarah. Err tipu je. Heh.. Kami terpaksa pindah tempat duduk tanpa sebab. Maka bermulalah zaman gelap aku. 3 tahun kot aku pendam persaan suka aku kat dia. Dia pulak suka main tarik tali dengan aku. Perangai macam suka aku, tapi macam tak suka. Eh??

Akhirnya semasa Form 3 saya ketemu jua my Prince Charming. Haha hello I kan suka yang Chinese look. So pakwe mestilah Chinese look juge. Err tak tahulah aku ni betul ke tak. Sebab aku tak rasa my pakwe sekarang ni Chinese look. tapi kenapa tiap kali bila kami dating dan terserempak dengan Cina, orang suka cakap Cina dengan balak aku? Tang mana muka Cina tu? Cepat bagitahuuu! Okeh stop sini dulu. Hehe babai!

 
My IKR :B
Dia sudah berpunya mehh.. 
*tiba2 dpt bgambar dgn dia.Serius aku tkejut.Ni muka control ayu*

My current love.
Sudah 3 tahun lebih bersama. 
Bulan 12 ni nak bertunang dah.Hehe :)


p/s: Yang bertunang tu tipu. Kamu jangan tersedak pulak :B

23 comments:

  1. eh. eh. dia nak tunang dah. kalah kita. HAHA

    ReplyDelete
  2. liya
    errr errr mane ade btunang
    haha propa je ats tu.mwehehehe

    ReplyDelete
  3. haha..ak xpenah nk fall in love ng chnese.bcoz,ak xpnah lgsg skls or se sekolah..all malay. Crush aku slalu muka melayu gla.and mostly same je jns mka.haha

    ReplyDelete
  4. Kita pun,minat laki chinese look
    jugak :DD


    Tapi mak tak suka auw,haha.

    ReplyDelete
  5. mya
    yay da bjaye korek ko ske llaki mcm mane
    haha ;D ni untung skola biase.mcm2 bangse blh try.
    haha eh cte mcm aku pnh couple dgn mamat ni je.hehh ;B

    ReplyDelete
  6. s.g.b.b
    minat chinese look,tp agama islam
    still ok kan?
    lps jgk la impian nak dpt bf chinese
    hehe ;)

    ReplyDelete
  7. weh, ingat tak kite ajar dia mengucap. haha. nasib baik tak full, kalau takk!!

    pastu ade 1 incident yg aku takleh lupe lah weh, dpn cine ni ko buat spoil lah der.. HAHA

    ReplyDelete
  8. aishah ko ajar yg pkai spec tu mngucap kan?huh xleh blah btol.takut aku
    nasib baik die sbot half je +___+
    yg spoil tu,err alamak lupe
    haha xD

    ReplyDelete
  9. yg spoil tu xleh la aku ckp, malu kang kau. takpe biar aku ingat sorank je. haha. lawak tul bila aku ingat. kau malu gile time tu. hahahahaha

    ReplyDelete
  10. takpe,aggp je yg spoil tu sbg kngn manis kite bsame
    haha mmg aku wat cmtu sbb nak korang sume igt pun.soo...ku dapat agak mst ivan igt aku lagi.lalala ;D

    ReplyDelete
  11. suffer8zine
    tak ade pape
    sj nak gtau i pnh ske chinese guy
    haha ;D

    ReplyDelete
  12. kenapa popan zaman skrg suka lelaki chinese look ? (T_T)

    ReplyDelete
  13. fadz
    sebab kami nak anak yg comel bermate sepet tapi takde lah tlalu sepet lps tu nak anak kami putih gebu
    heheh ;D

    ReplyDelete
  14. kite same la.. sep sikit! haha.. dah dapat dah yg mix chinese-malay..tp skrg single..hehe..

    ReplyDelete
  15. mata bulatla best..pp tembam..boleh cubit2..haha

    ReplyDelete
  16. nadia h.
    yay sep!ala tp nape tbe2 single plak?
    :(

    ReplyDelete
  17. seraffin,pp tembam tu da dpt dah
    haha tang mate bulat tu je tak dpt lgi :D

    ReplyDelete
  18. hihi, annyss pn da chinese look wht..
    hihi.
    btw, ini mmg entry brani mati. haha
    kalo ur bf bace...~ abes la u.. haha

    ReplyDelete
  19. plus! i'm really shocked when u've just mention 2 'b'tunang'?? nseb bek men2. haha

    ReplyDelete
  20. ain :D
    huhu chinese look ke?
    oho sudah kembang ni.ssh dah nak kempis balik.haha ;D
    mane ade btunang lagi.ayat tu nak bekap diri je kalau2 my bf bace entry ni
    haha :D

    ReplyDelete
  21. hahaha..me pun suka chinese look meh...

    ReplyDelete
  22. diela
    sume pompuan mmg suke chinese look kot?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...