Thursday, October 28, 2010

JOM PARKING KAT BLOG BEN ASHAARI

Weewit! Tajuk gempak tak? Hehe.. Saya tak nak melepaskan peluang keemasan ini untuk up traffic blog saya *guna 'saya' secara tiba-tiba* So nak juge mempromo diri di blog abang Ben yang kachak bergaya macam Randy Orton *lagilah tiba-tiba T___T*
Ini ialah header blog Ben Ashaari :D

Dah kata kan macam Randy Orton? Haha cukuplah Ninie. Cukup -.- Ohhh btw kalau ada yang nak join dalam bloglist Ben Ashaari, jangan segan silu untuk click sini. Okehh sekarang nak cepat-cepat terjah blog abang Ben sebab nak tepek link blog saya kat comment entry dia. Cepat hoi!! Sementara stok masih ada!

p/s: Oleh kerana entry aku gila sebab tak boleh link, sekarang awak copy link ni, lepas tu buatlah apa yang patut. Atau pun click je. Hehehhhh

10 comments:

  1. nak gak..tapi skang ade klas..b4 kol bape ye??

    ReplyDelete
  2. @ budak gem0k
    baca kat blog dia td dia kata sblm tgh mlm ni
    huhu sempat kot nak wat :D

    ReplyDelete
  3. benashaari n arifshah dah menolong blogger baru..otai2 yang lain tu bila lagi kan..ahaks

    ReplyDelete
  4. i pun nak join jugak..
    peluang keemasan ni.. hehe!! :)

    ReplyDelete
  5. @Amirrah Zawani
    cepat2 join.mlm ni due entry ni :D

    ReplyDelete
  6. fuhh.akhirnya sampai jugak gua kat sini.yeay XD

    ReplyDelete
  7. @Un Phat Lee
    err knape?
    blog ni berat ke? T___T

    ReplyDelete
  8. sy pun join gak.. heheh

    ReplyDelete
  9. @PinQib
    huhu bagus2
    dpt up entri :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...