Sunday, October 31, 2010

Minggu Bertuah??

Minggu ni rasa bertuah sebab:
Kenal Ben Ashaari? Heh sebenarnya aku pun tak kenal sangat. Tapi bila aku nampak satu entry dari blog Shara Bunga tentang entry 'JOM PARKING KAT BLOG BEN ASHAARI'  maka aku pun eksaited dan ringan tangan menaip entry yang menggunakan tajuk sama. Lepas aku bagi link entry tu kat blog abang Ben *panggil 'abang' secara tiba-tiba* abang Ben follow blog aku dan blog aku ada dalam senarai bloglist dia. Terharu okeh ;D
Kedua, kamu kenal Ailyl Rozanna? Kalau tak kenal, aku tak tahulah. Segeralah kamu mengGoogle -.-  Heheh btw sebelum ni aku di tag oleh Ailyl untuk '25 Random Things About Me' tapi malangnya aku dah buat. Maka aku dengan gatalnya pergi buat satu entry khas untuk blog Ailyl. Dan aku tak sangka ramai hit nama blog Ailyl kat entry tu sampai blog aku up kat errr susah aku nak cakap. Apa kata korang baca sini.  Woot~~~ Blog aku up kat bloglist beliau. Hoyeh2~~
Err aku rasa tu jelah kot perkara bertuah yang berlaku kat aku minggu ni dalam dunia blogsphere. Heh.. pada korang yang bukan blogger atau bukan blogger tegar, mungkin tak paham apa yang aku rasa. Aku teruja ok bila tengok follower meningkat dari hari ke hari. Err maklumlah, aku baru nak serius blogging ni sejak September lepas padahal umur blog ni dah nak dekat setahun kot  T__T 


p/s: Selasa ni result final keluar. Doakan aku dapat pointer above 2.5 ye kawan-kawan. Tatot nih  T___T

20 comments:

  1. semoga dapat pointer 3.0 above..hehe

    ReplyDelete
  2. @Nadia H.
    huhu takutlah nak aim tggi2
    kang tak tercapai mnanges tak belagu nti
    dh la sem lepas byk main2 T__T

    ReplyDelete
  3. gud luck dear. chaiyokk! hopefully ur dream to become dentist will come true. i'm always here to support you. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah! anda sedang meningkat naik! ingat lagi zaman dulu time follower berpuluh. skang dah beratus mannn :D

    ReplyDelete
  5. @Ayeem Jemain
    heh tq kat ayeem sbb tak bg i sorok tab follower tu
    klu tak smpai bila pun follower tak naik T___T

    ReplyDelete
  6. good luck ok..snyum2 sllu...

    pstt pstt!!! yap sngt bertuah hihihiih

    ReplyDelete
  7. @:"♥Warnida:"♥
    tq! :D
    hehe tu lah.i pun tak sgke blh masuk dlm bloglist dorg T___T

    ReplyDelete
  8. Dah jawab tag kamu !

    Ninie,all the best utk exam..
    Study rajin2 tau

    ReplyDelete
  9. walamak dia dah up . maknanya org suka blog you . kannn? :D

    ReplyDelete
  10. @Suey Al zahra
    tq suey :D
    nti i blaja rajin2 pasni
    hidup 4 rata!! yay!

    ReplyDelete
  11. @wannurfazrini
    erk up ke?segan plak u kata mcm tu
    klu ade yg suke, syukurlah
    blogsphere ni best jugak kan :D

    ReplyDelete
  12. hahah biasa la dunia blog ni mcm2 hal leh jdi...so trus kn usaha mju kn blog :-)

    ReplyDelete
  13. @:"♥Warnida:"♥
    baiklah,nti ninie akan berusaha utk majukan blog! yay! :D

    ReplyDelete
  14. ninie.. haha!!
    kita sama lah..
    i pun dapat masuk blog list ben ashaari.. tag ailyl pun dapat..
    boleh geng la cani :)

    ReplyDelete
  15. @Amirrah Zawani
    yay blh geng gn mirra!!
    sep!! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...