Friday, October 01, 2010

Pasal MUET Dan Uni Life

Tadi ada bengkel MUET untuk student asasi. Haha well kisah2 macam ni kalau tak update dekat blog memang tak sah. Btw aku dah habis sem yaw. I dont care pasal exam. Benda dah berlalu tak usah dikenang. Bak kata orang tua2, tak baik meratapi pemergian paper exam (?)


Sekarang, mahu bebel pasal bengkel MUET tadi. So far, the bengkel sangat interactive dan.. dapat kupon! Hoi kupon tu penting hokeh? Orang semua dah berduyun2 kumpul kupon aktiviti, aku baru satu? Oh tak apa. Sem 2 masih ada. Hehe berbalik pasal bengkel, the person in charge for the workshop sangat fun. A woman. Mula2 aku sangka dia spesis yang muka ketat punya orang. Tapi yeah, dont judge a person by it's body =___=

Ni, nak mengaku. Walaupun bengkel tu sangat fun, tapi aku tertidur jugak. Rindu nak terlelap dalam lecture hall yang serba sejuk. Rawrr.. eh grr.. Ni baru tinggalkan lecture hall selama dua minggu. Cuti sem ni macam mana pulak? Heh kenapa aku ni pelik sangat? Rindu nak tidur dekat lecture hall?

Homaigodd.. cuti sem dah datang. Aku rasa sangat remaja sekarang ni. Uni life sangat seronok tahu? Dapat tinggal dengan kawan2 serumah, dan bikin apa je yang kami suka. Termasuklah tidur sampai pukul 5 petang. Tak ada siapa nak marah kalau kau tak nak bangun sehari suntuk. Hokeh? Seronok tak? Eh kenapa yang bangun tidur pukul 5 petang tu macam aku je? O_o

Nah, setelah sekian lama mempromo diri palsu di blog Hello Kitty, sekarang aku nak letak banyak2 muka sendiri. Nak bagi korang tahu, sebenarnya aku cun. Paham tak? Sebenarnya aku cun? Hello Kitty pun tak cun macam aku. Paham?  T____T

Tuan blog yang pemalu :B

 Balik2 muka ni. Bosan tak?
* mira jgn mrh.lebiuu :B *

Ni orang baru kat blog ni.
Wawa namanya :D

Muka fokus?
Hahh kamon. Jangan tertipu dengan budak 2 ekor ni
=___=

 Fokus sudah beransur2 hilang

Hah kau.
Siap minum air kotak lagi
T____T

Mira dan Wawa :D



OVERALL, I ENJOY MY LIFE HERE :)

p/s: Baru lepas download Photoscape. Tu yang gila mengedit. Bhahaha ;p

16 comments:

  1. MUET saya bagai pantek -.-

    ReplyDelete
  2. hah?hoh kamu!
    dilarang mencarut di sini!
    tidakkk T___T

    ReplyDelete
  3. pegi mamposla muet tu. tension pikir pasai speaking test..

    ReplyDelete
  4. tak yah la pk klu cenggitu +___+

    ReplyDelete
  5. taktau nak merapu ape mase test tu nanti.. arghh!

    ReplyDelete
  6. sayang,pk positif
    jgn awal2 nak buat bad assupmtion
    u can do it
    jgn pk negatif ok? :)

    ReplyDelete
  7. HAHA,Dah agak da tu photoscape ;D

    Aku tido berapa round tah tadi. Ngee ;p

    ReplyDelete
  8. halamak
    ni yg mls nak terlalu open ni
    mya dah tau aku guna photoscape T__T
    aku tak tdo pun lagi.haha mentega!

    ReplyDelete
  9. muet yg agak gile bg diriku...
    oh no !!!! lupakan...
    heeeee :)

    ReplyDelete
  10. bestnyeee zaman blaja.
    rinduuu~ :)

    ReplyDelete
  11. bilaaaa lah nak jumpaaa tuan blog pemalu tu ;p

    ReplyDelete
  12. hee. da donload lama dah.. best la potoscep..

    hee. uni life x bes rr

    Jum Singgah yer
    Latest entry di:

    Shoutbox hello kitty baru.

    Pengalaman kena tindih ngan perempuan

    ReplyDelete
  13. myra: muet mmg meggilekan.haha my muet speaking 13 oct ni T___T

    ReplyDelete
  14. nadd, skrg da keje ke?

    ReplyDelete
  15. kak ynn:
    ahaaa sy mmg pemalu.so segan nak dating same2,haha ;)

    ReplyDelete
  16. pinqib: yaa photoscape best
    tapi still nak download photoshop jugak.photoshop lagi best :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...