Friday, October 29, 2010

Sailormoon!

Boring tahap dewa sampai wujud entry ni. Actually aku google gambar Sailormoon sebab nak tempek kat header. Rasa macam nak tukar header baru. Segan T___T Bila google, aku jumpa macam-macam gambar dan kenangan aku pada kartun Sailormoon terimbas kembali. Eceh.. Dulu aku suka watak yang warna hijau tu. Apa eh nama dia. Sailor Jupiter kot? Motif aku suka Sailor Jupiter sebab dia ikat rambut. Nampak kemas macam Rain -.-

Alang-alang dah berdating dengan Uncle Google, meh saya kongsi gambar menarik :D

Dari kiri: Sailor Jupiter, Sailor Mercury, Sailor Moon, Sailor Mars, Sailor errr lupa -.-'

Versi budak kecik. Alololo tomei2. Come to mama :D


Diorang ada dua puak KOT. Atas tu korang kenal kan?
Tang bawah tu aku konpius. Sape dorang??

Versi real. Sorry lah tak cukup comel macam yang cartoon :p

Jeng3.. Cuba carik mana aku? :D
Oh tak ada?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Saya kat sinilah. Heheh ;D


Sorry, masih berteka teki siapa puak lagi satu tu. Tolonglah jawab persoalan saya T____T


22 comments:

  1. wahh, sailormoon..
    dulu minat gila.. haha!!
    yg versi budak kecik comellahhh.. :)

    ReplyDelete
  2. haha yang kaler ijau tu comel, yang lain tu tak comel pon versi real? ;D

    ReplyDelete
  3. @Amirrah Zawani
    comel gila kan sailormoon?
    hehe knape la skrg da xde cte sailormoon :(

    ReplyDelete
  4. @Ayeem Jemain
    tau xpe.yg len tak comel
    yg ijau jgk comel
    maklumlah, i yg kene jd cosplay
    hihiii ;D

    ReplyDelete
  5. incek liquid pon suke... eh! haha. xdelah dulu minat dragon ball hee

    -jalan2 lallalala~

    ReplyDelete
  6. @Liquid
    dragon ball tak bape minat sgt sbb goku ade ekor
    mcm saiko gila T___T

    ReplyDelete
  7. sy ske sailormonn wrna merah..hehe

    ReplyDelete
  8. @KimiCnoL
    huhu tak bape suke wane merah sbb rmbt die pnjg mcm yg oren tu
    alasan pelik.hua2

    ReplyDelete
  9. @Izamir Ridzwan
    minat2!! :D
    br tgk td :D
    tp power puff girl Z pun best jugak
    cunnn :D

    ReplyDelete
  10. layan dragon ball n tomatoman jer..keh3..ada sapa penah tengok toonilicious, dorang alih bahasa jadi bahasa nogori..adoiyai

    ReplyDelete
  11. @Seraffin
    tomatoman tu apa??tak penah dgr pun nama katun tu??huhu
    btw bak sini cenel toonilicious tu!!
    den oghang nogoghi jugak nih!
    hobin jang hobin!!
    *smgt bola secara tiba2*

    ReplyDelete
  12. meh-meh sep. minat gila sailormoon jugak dulu. weehoo :)

    ReplyDelete
  13. HAHA i palinh suka lagu thema dia . dulu pagi2 dah tercongok depan tv sbb nak tgk sailormoon !

    ReplyDelete
  14. suker yng rambut pink tecik3 tuu

    ReplyDelete
  15. @luvly mya
    sep! sume budak ske sailormoon kan? :D

    ReplyDelete
  16. @wannurfazrini
    err i lupa suda lagu dia mcm mana
    ceh bkn peminat tegar nih -.-

    ReplyDelete
  17. @PinQib
    huhu tu anak sailor moon kot
    haha :D

    ReplyDelete
  18. tomatoman dahulu lagi dari dragon ball n sailormoon..dah tengok toonilicious kan ? hahaha..memang lawak kartun tu, padahal kalau translate english balik x de slang2 pelik pun..kreatif

    ReplyDelete
  19. @Seraffin
    tau xpe.tegelak gile2 bila tengkorak tu ckp n9
    rs mcm tak saba2 nak tggu die muncul
    wahaha

    ReplyDelete
  20. @hafidzah hafidz
    huhu kiut kan?suke gila kat sailormoon :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...