Sunday, October 17, 2010

Seram

Selamat malam! Dah lama tak update blog dengan kisah sendiri. Sekarang mari saya sajikan kamu dengan kisah seram. Yay! Seram ke? Err seramlah jugak. Berlaku dalam rumah aku pulak tu. Damn.. Nak tahu? Mari baca.

Dua malam lepas, aku ada masalah sikit yang menyebabkan aku menangis sampai bengkak2 mata dan tak boleh tidur. Pukul 5 pagi kot baru aku tidur. Sepanjang malam aku busy dengan online tanpa tujuan. Around 12 am, perut memulas-mulas so pergi toilet dengan senang hati. Kat hall ada mak, mak cik dan adik aku. So tak takutlah jalan dalam gelap pun. Lepas selesai urusan, aku lepak sorang-sorang dalam gelap kat dapur sambil minum air. Then masuk bilik and sambung online. Tiba-tiba pukul 1 am, radio kat luar tiba-tiba terpasang and sound memang kuat gila. Aku ingat radio tu yang gila tiba-tiba on sendiri. Maklumlah, radio uzur. Huhu..

Pukul 2 am, sakit perut lagi. Pergi toilet dengan muka selamba dan lepak jugak dalam gelap sambil minum air. Masuk bilik, dah bosan online. Golek2 kejap atas katil, akhirnya lepas Subuh aku terlelap. Keesokan hari, aku bangun pukul 12.30 tengah hari dan makcik aku ceritakan sesuatu yang sumpah seram gila bagi aku. Sebenarnya radio semalam yang tiba-tiba on tu ada 'benda' yang tolong buka kan. 'Benda' tu menyerupai my dad. My aunt cuma nampak belakang 'benda' tu yang pakai seluar pendek hitam dan tak ada baju. Serbijik macam my dad. Tapi.. tu bukan my dad sebab my dad dah tidur dalam bilik. Makcik aku kata, lepas 'benda' tu on radio, dia terus menghilang kat toilet.


Gulp?? Tak nak pergi toilet malam-malam lagi  T_____T

22 comments:

  1. len kali kalau awk nk g toilet bg tau org k :P

    ReplyDelete
  2. nasib benda tu x kacau ko kan? huhuhu

    ReplyDelete
  3. @suffer8zine
    err baiklah.bila nak pergi toilet malam2,nti i tls kat blog dl.wakakaka

    ReplyDelete
  4. @kyuubi
    aku cun sgt.sbb tu die tak brani kacau
    heh :B

    ReplyDelete
  5. dia mst salu intai ko dlm toilet tu. hahaha

    ReplyDelete
  6. @Ayeem Jemain
    haha hantu tu bkn gatal macam lu derr
    wakaka

    ReplyDelete
  7. Menakutkan...

    hati2 ye...urm,Suey pun dah naik
    bulu roma ni.

    ReplyDelete
  8. @Suey Al zahra.
    huhu tau xpe.. i pun dah rase takut nak duk umah sorang2 skrg ni T___T

    ReplyDelete
  9. huhu...seramnye...abisla..mesti dia skodeng awak kat dlm toilet..hehehe

    ReplyDelete
  10. hahahaha..cuak seh. rumah aku lagi cool. setiap malam dengar orang main bola la, tolak-tolak perabut la kat rumah atas(apartmen). tapi umah atas kosong. HAHA. mula-mula cuak lama-lama ali da :)

    ReplyDelete
  11. @hazdiela
    skodeng dlm toilet?ohh tidakk
    xnak g toilet mlm2 lagi T____T

    ReplyDelete
  12. @luvly mya
    huhu ko atas umah.but still mnyeramkan jugak kan
    so far aku tak pnh kene kacau gn benda2 mcm ni.fuh..klu nk on radio ke,wat lah.yg pntg jgn kcu aku :((

    ReplyDelete
  13. HAHA, dalam rumah pun dah penah kene.,ain hempas2 pintu. Tapi xpelah. as long as die tak tunjuk muka depan kita takpe :P

    ReplyDelete
  14. uihh..jin skang advance betul..kih3..dlu waktu kursus dekat cinta sayang resort (SP) kena ganggu jugak..main lampu pukul 3 pagi..siap bunyi suis "plap" "plup"..wew

    ReplyDelete
  15. @luvly mya
    kt rumah jiran aku dlu camtu gk..tp tunjuk muka..jiran sampai nak lari keluar (dia sorang) tapi dia pikir kalau dia kuar mesti takut nak masuk rumah balik..dia ambil yassin baca..bende tu tercegat kt pintu, then hilang..

    ReplyDelete
  16. @luvly mya
    men hempas2 pintu?ape kate ko lwn hempas pntu gn die.wakaka

    ReplyDelete
  17. @Seraffin
    antu skrg mmg suke brg letrik
    moden btol antu skrg :s

    ReplyDelete
  18. @Seraffin
    peh spooky gle kot!!awat tak lari je tdo umah jiran.brani betul +___+

    ReplyDelete
  19. Sumpah nyesal baca. wahaha. paling seram di dunia. ^^ haha. haloo ninie!

    ReplyDelete
  20. @fafa punya
    nyesal bace?ala jgn la kate mcm tu
    haha..hello fafa! :D

    ReplyDelete
  21. uik! lame x view kamu ,
    bz gilez meyh lately nie ,
    btw post kamu yg nie mmg sheram !
    sib baek 'benda' tu x ggu kamu kan ?

    ReplyDelete
  22. @Cik.YaYa ZaMYa
    huhu tau xpe.seram gle kot..
    blh lg i lepak kat dapur dlm gelap pastu kan -.-

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...