Friday, October 29, 2010

Sesuai Ke?

Bila baca entry kat blog, semua dok heboh dengan final exam. Aku je yang macam tak tentu hala update blog macam orang gila. Ehm macam ni kot life budak Asasi? Wakaka :D

Seperti yang korang semua tahu, sama ada follower, kawan-kawan, boipren atau abang Randy aku nih bukanlah pemakai tudung tegar. Sekejap on, sekejap off. Apa punya perangai. Tak senonoh tahu? Baik, nanti saya cuba berubah hokeh? Just kena pelan-pelan. Hehe.. So sekarang korang tengoklah aksi aku bertudung bagai. Lawak pun hade. Konon nak ikut trend. Tapi kadang-kadang tu macam badut juga  T___T

Kenal tak tudung atas ni? Tak kenal, ini namanya tudung Acheh bahhh.. Eh apahal slang Sabah?
T____T
Ha gelaklah. Gelak laju-laju sebab aku sendiri tergelak tengok muka makcik atas ni.
Dah macam Teacher Shida yang miming lagu Stacy tu.
Homaigodd malulah sikit Anis -.-'

Tembamnya makcik. Macam kuih pau.
Ni namanya Syrian scarf. Bajet muka comel macam Fatin Liyana bila pakai Syrian scarf ni.
Tapi..  T___T

Shawl. Ehee trend budak-budak zaman sekarang.
Tapi aku tak berapa reti nak melilit. Aku main hentam kromo je sampai end up tercekik gara-gara lilitan extreme  T___T

Tada! Simple and nice. 
Walaupun perlu menggosok setiap kali nak pakai sebab takut kedut tapi tak mengapa kerana wajah tampak ayu dan suci dengan tudung ini. Yay!

24 comments:

  1. hoho. trend yer dak?
    hah, betul lah tue,dorang sibuk2 ngan final exam.
    kita je,holiday sakan.
    asasi mane?

    ReplyDelete
  2. first pic mmg membuat ku ketawa :D

    ReplyDelete
  3. @nfdeeda_zubir
    asasi sains uitm puncak alam
    u plak? :D

    ReplyDelete
  4. @Amirrah Zawani
    bhahaha kejam ah awak nih
    wakaka ;D

    ReplyDelete
  5. eyyy knp gambar firts2 tu muka awak mcm makcik2 ahh ? HEHEH :D jgn marah :D

    ReplyDelete
  6. haha, shu gamba first tu. hahahah.. taktau nk ckp pe +_+

    ReplyDelete
  7. suka u pakai shawl.sweet

    ReplyDelete
  8. @wannurfazrini
    peh sudah ku agak ramai kata mcm makcik
    sbb tu skrg fobia nak pakai tudung tu.wakaka ;D

    ReplyDelete
  9. @luvly mya
    heheh luahkan je mya
    aku tau gmbr atas skali tu comel smpai ko speechless T___T

    ReplyDelete
  10. @Cik Cici
    huhu cici, u tlg lah lilitkan shawl tu
    i tak reti nak lilit2 shawl ni :(

    ReplyDelete
  11. bru perasan pasal cikgu shida 2..ape cte tah skg..haha

    ReplyDelete
  12. @darkbatman
    lohh tiba2 je kan sebut cikgu shida
    ntah ape cte die skrg.huhu

    ReplyDelete
  13. ouh,puncak alam. ade lift!
    hahaha.
    mine,foundation in law kat uitm kuantan =)

    ReplyDelete
  14. @nfdeeda_zubir
    hehe same2 uitm la ni
    uitm di hatiku
    yay :D

    ReplyDelete
  15. tudung bawal no 1 tetap di hati ku..hihi

    ReplyDelete
  16. kembar teacher shida pic first tu..haha

    ReplyDelete
  17. @Seraffin
    mcm cikgu shida kan T___T
    wuu apa ni.komen sume tak membina langsung T__T

    ReplyDelete
  18. Suka gambau yg bwh sekali..

    nmpk ayuuuu....

    ReplyDelete
  19. @Suey Al zahra
    komen u sgt membina
    hehe pasni nk pkai tudung bawal jelah
    hehee

    ReplyDelete
  20. haha dear ai xbole pakai shawl if xde inner kat dlm.nnt ai free hair terus.hahah ;p
    act ai dulu pun free hair lah.tp bila duduk kedah ni haa ai segan bila kwn2 ai semua btudung.hehe.but now slowly btudung ;p
    so chaiyokkk dear :))

    ReplyDelete
  21. @Cik Cici
    heheh i mane reti sgt lilit shawl ni..
    btw skrg i tgh slow2 nk btudung
    segan jugak kat u nak free hair sbb almost all girls pakai tdg kat sana :')

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...