Sunday, October 31, 2010

Tag And Award From MeiMei

Dapat award lagi! Yay! Kali ni award from MeiMei. Huhu tanpa buang masa, ni ialah award tu. Beautiful blogger u~~ Aku tau aku cantik. Hihik :B






1. Thanks the person who gave you the award and link the person.
Tq Meimei sebab sudi bagi award yang meveles ni kat Ninie. Hehe :D


2. Spread the words to 15 bloggers who you like and you think their blogs are awesome!


http://www.mrasfalt.co.cc
http://hashira91.blogspot.com
http://nadineibrahim.blogspot.com
http://liyachentaungu.blogspot.com
http://nurakalilysyazwan.blogspot.com
http://fishoffillet.blogspot.com
http://robotsakti.blogspot.com/
Sorry tak paham bahase pegi tag 8 orang. Huehue ;D

3. Tell 7 things about yourself.
*Ada tiga nama: Anis, Shu, Ninie
* Benci gila-gila kat ikan yg mati dalam akuarium!
* Tak suka marah-marah
* Senang maafkan salah orang tapi susah untuk aku lupakan salah orang tu
* Minat gila-gila kat RANDY ORTON!
* Peminat tak berapa tegar WWE.
* Tak berapa layan gosip artis


Oh btw i would like to introduce to u guys tentang blog my fren ni. Aku dah janji kat dia nak tolong up traffic blog dia. Hehe aku baru lepas edit blog dia sebenarnya. Edit biasa je. Hope dia puas hati dengan hasil kerja tangan aku.


Tuan punya blog terer bahasa Arab. So u guys jangan terkejut pulak bila tiba-tiba dia kata 'Ahlan Wasahlan' Hehe suka hati je aku ni -.-  So jangan lupa singgah ye :D



14 comments:

  1. layan WWE jugak yea..
    haha!! dulu zaman2 sekolah rajin lah tgk.. zaman the rock tgh famous..

    ReplyDelete
  2. @Amirrah Zawani
    huhu dl tak bape minat.
    tp 2tahun dl sejak main game kat ps2 trus jatuh cintaa kat wrestling
    mwehehe

    ReplyDelete
  3. hey sayang malu la malu la...HAHA..tq so much2..i dunno how to thank u lagi la....huhu..tengs3..mmmuuuuaaahhhhx!HAHAHa

    ReplyDelete
  4. @Seraffin
    welcome~~jgn lupa buat ye ;D

    ReplyDelete
  5. Wow,dia minat Randy rupanya !

    Thanks Ninie ! nanti sy cuba buat (:

    ReplyDelete
  6. @Suey Al zahra
    huhu i minat randy sbb die kacak mcm bf kite
    lalala ;D

    ReplyDelete
  7. hey adik cantik..maceh2..hehe..bila nak buatkan akak header? hahaha..

    ReplyDelete
  8. @Nadia H.
    erk siyes ke nih?
    huhu itew manew tawuu wat headewww
    lalala ;D

    ReplyDelete
  9. liya hutang ninie byk dah. nanti eyh. liya bz sgt. .

    nanti liya buat khas tag dari ninie.
    thanks ingat liya :)

    ReplyDelete
  10. arghh!! gila3..x pnah p0n dpat award..

    ni 1st time tau~~ terharunya!!!

    T_____T tq! ya.. baru ari ni prasan c0z bwu t0pup b.band. ^ ^

    ReplyDelete
  11. @Liya Laa
    huhu liya..xde lah.jgn la kate cmtu.
    ninie tak pkse pun.take ur time k :)

    ReplyDelete
  12. @Hashira Yusoff
    terharu ke?hehe terimalah award ni eh.happy blogging! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...