Thursday, October 21, 2010

Tag Paling Panjang Dalam Sejarah

I received a tag from my blog’s fren. Panjang kot tag tu. Paling panjang dalam sejarah aku berblogging. Tapi tak apa, sebab cuti sem aku ni membosankan, aku rela jawab tag panjang-panjang. Huhu.. Mula-mula i need to list out 25 things people should know about me. Err should know? Korang hard up sangat ke nak tau? Tak kan? Bagus! Nah, nak baca silakan. Taknak baca sudah. Pada siapa2 yang ada hati nak mengorat aku tu, baca dulu. Ingat senang nak tackle aku? *ayat mintak kaki*

1) Senang emo tak pasal-pasal.

2) Cepat tacing tapi simpan dalam hati

3) Benci ikan mati. I mean, ikan dalam akuarium tu. Geli siot tengok kepala ikan tu tercabut kena sedut kat apa ntah nama benda tu

4) Cepat syok sendiri. Wakaka

5) Baik hati? LOL

6) Pemalas

7) Muka tembok

8) Pemalu

9) Cool ;D

10) Nak tengok aku mengamuk. Naa.. no way. Allah tak suka. Hins2

11) Tak romantik -.-

12) Kedekut

13) Tak suka keluar merewang tak tentu pasal

14) Takut nak drive kereta dengan kebenaran family. Tapi kalau bawak curik2, aku berani

15) Kadang2 aku boleh jadi sangat protective. Kadang2 aku boleh jadi sangat lembik

16) Low self esteem

17) Bercita-cita nak jadi adik Scha AlYahya ;D

18) Penakut

19) Susah nak tunjuk rasa sayang kat orang :B

20) Senang menangis. Duh~~

21) Seriusly, saya tak rindu zaman sekolah. Kah3

22) Suka buat kerja last minute

23) Wa bukan kaki gosip

24) Tak addicted kat mana2 artis

25) Outdated

Fuhh puas aku perah otak untuk pikirkan apa yang menarik tentang diri aku. Eh tapi kenapa macam banyak yang membosankan? Ahh tak pedulik. Sekarang, aku kena tag 25 orang untuk jawab tag ni. Har2.. sini aku nak habaq mai

Siapa2 yang nak jawab tag ni amat dialu2kan.

Jemput tambah nasi ye. Keh3 ;D


10 comments:

  1. apahal pulk x berani drive dengan permission?pelik budak nie.hua3.

    ReplyDelete
  2. @luvly mya
    ntah la.klu bawak curik2 rase mcm lebih behati2 gitu
    heh tak paham makk ;B

    ReplyDelete
  3. ntahnye budak kecik ni pelik betul dia..
    eh cita cita kita sama! haha..

    ReplyDelete
  4. @Nadia H.
    budak kecik?sape tuh?mane ade kecik
    besar gle ni haa T____T
    yay!kte same2 minat Scha.Hoyeh2!

    ReplyDelete
  5. ingtkan pnjg mcm mane, den pernah jumpa lagi panjang, ade 50 soalan fuhhh :P

    ReplyDelete
  6. fuhh memang sakit otak pikir sampai 25.. haha

    ReplyDelete
  7. @suffer8zine
    haha 50 byk sgt tu
    kang ade yg muntah darah bace nti
    huhu

    ReplyDelete
  8. @Ayeem Jemain
    pening gle kan???
    haha ape kate u plak jwb tag ni
    hak2

    ReplyDelete
  9. Saya nak jawab tapi malu2 la u :"> Ohhh noooo

    ReplyDelete
  10. @ProfHariz
    erk?malu2?alah awak..
    jgn la cenggituuuwww
    heheh ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...