Monday, October 11, 2010

This Is Not About 101010

Semalam malas nak update blog sebab terlalu busy menenangkan hati dengan lagu Maher Jen, 'For The Rest Of My Life'. Haha aku mati-mati ingat lagu tu pasal orang yang mengabadikan diri dia pada Allah SWT. Tapi rupanya lagu tu khas untuk isteri. Isk lepas tahu motif sebenar lagu tu, lagi syiok la aku melayan. Konon-konon ada orang nyanyikan lagu tu untuk aku  T___T

Okeh sekarang semua orang sibuk nak cerita pasal 101010. Hoi apa yang menarik sangat tarikh tu? Menarik lagi tarikh 060792 sebab masa tu ada baby girl yang comel baru je lahir kat HBKL. Kau patut raikan tarikh 0607 tu setiap tahun. Bak kata orang, lagi afdhol.. Ngeh eeh tadi kamu lihat tak ex pakwe i bersanding? Ala yang astronot pertama negara tu. Kenal tak? Dulu, i la yang ajar dia naik roket. Heheh.. Aku gerenti mesti ramai pompuan luar sana yang kempunan nak berlakikan Syeikh Muzaphar tu. Termasuklah aku  T____T  Tapi apakan daya, aku masih bawah umur. So okay, Dr. Halina, u win. Jaga ex i elok2 keh? Kalau dia mengadu apa-apa kat i, siaplah u  *buat muka serius*

Btw aku sangat suka wedding dia. Sangat Meleis.. Tak macam sesetengah artis tu. Kalau nak kahwin, nak yang grand. Lepas tu kalau baju tak cekci memang tak sah. Kalau boleh lurah dada tu memang wajib tayang masa bersanding. Tapi tadi baju Dr. Halina sangat sweet dan sopan. Err tapi sendat sikit. Aku pulak yang risau bila tengok dia pakai. Kalau terkoyak? Fuhh habislah Swarovski semua tu. Haha and then, saye sangat suka dengan alunan selawat Nabi masa mereka on the way nak ke pelamin. Idea tu menarik. Aku nak buat macam tu jugak bila bersanding nanti. Ehm.. tapi bf aku tak nak bersanding  T___T

Dear Abang Mus, sampai hati sungguh awak tinggalkan saya. Tapi tak apa saya redha sebab Lina tu macam boleh diharap untuk jaga awak.  Saya doakan awak bahagia dengan dia.
*Background lagu 'Pelamin Anganku Musnah'*


Sukalah tu dapat Abang Mus +___+


p/s: Tak dapat letak gambar la pulak. Demm betul blog ni. Wa benci lu blog. Wa benci.


8 comments:

  1. tapi selawat versi soprano tu mcm err tak kena kecam ke? -.-

    ReplyDelete
  2. @Ayeem Jemain
    errr entah. i pun pk mcm tu jgk mase tgk td -.-
    ble i sanding nti i pggl raihan je
    heheh ;D

    ReplyDelete
  3. selawat tu mmg good idea..tapi nmpak mcm smthg wrong sket bla pmpuan yg slawat and look like soprano.haha.tapi dr halina cntik gla!

    ReplyDelete
  4. hekk x nk panggil org ke? penyanyi iklan klmu tau.

    ReplyDelete
  5. @luvly mya
    tau xpe.aku pun rs mcm pelik td
    mst ramai condem pas nih
    ala mya aku lg cantik la
    tu sume mekap trick he tuhh
    *ayat nak sedapkan ati*

    ReplyDelete
  6. @suffer8zine
    errr r u serius?
    haha da tebayang dah lagu klmu
    hak2

    ReplyDelete
  7. peh rmai gile ex sm tu kan..haha..

    ReplyDelete
  8. @Nadia H.
    haha tau xpe.skrg sume bajet nak jd ex SM.keh3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...