Wednesday, November 10, 2010

Award From Mirahana


Dah lama postpone entry award ni. So here comes, tq so much to my beloved fren Amirah Farhana a.k.a Mirahana sebab sudi bagi award ni. Love you! <3<3>

Sebelum tu, kena jawab tag dulu:


Sila ucapkan terima kasih pada pemberi award ini dan link kan ke blog dia:

TQ dear for this lovely award. Shu sayang fana :D

Click sini kawan-kawan: mirahanastory.blogspot.com


Nyatakan 7 perkara yang anda suka tentang pemberi award ini:

* Setiap entry dia ada hadis dan potongan ayat Al Quran untuk support setiap point dalam entry dia :')

* Peramah

* Comel :D

* Humble

* Suka mencuba :D

* Sudah berpunya KOT??

* Berfikiran positif


Tag 2 orang pengomen tegar anda untuk award ini:

Izamir Ridzwan

Cik Cici




4 comments:

  1. ninie bg kat ai eh.wah wha :).tq

    ReplyDelete
  2. @Cik Cici
    heheh utk u lah yang. utk sape lagi :D

    ReplyDelete
  3. @suffer8zine
    hehe klu awk nak,awk pun buleh amik :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...