Thursday, November 18, 2010

Beberapa Hari Lagi

Isnin ni sem 2 aku akan bermula. Arghhh tak nak balik!! Nak duduk rumah sampai gemok, tunggu pakwe masuk meminang. Okey, keep on dreaming. Walaupun result sem 1 teruk gila, tapi sekarang aku bangkit dengan semangat baru. Yeah! Nampak tak muka semangat berapi nih? Ehm aku harap aku betul-betul serius sem 2 ni.

Untuk sem 2, aku tak boleh manja lagi. Tak boleh balik tiap-tiap minggu macam sem lepas. Tadi baru tengok jadual sem depan. Huarghh hari Jumaat ada kuliah sampai 5 petang!! Waddeffff.. Kuliah ok, bukan tutorial yang aku boleh skip. Ehmm eh bukan kuliah ke aku paling rajin ponteng? Huehueee.. Tapi, tapi.. ni kuliah Maths. Gila kau nak skip. Aku dahlah buta nombor so kuliah Maths memang kuliah 'feveret'. Aku selalu ponteng kuliah Physics. Haip nakal pompuan ni. Tampo laju2 kang T___T

Btw Isnin lepas aku baru bagitau parents aku pasal pointer sem ni. LOL selepas 2 minggu result keluar, sekarang baru nak bagitau? Pengecut lah aku nih. Luckily mereka tak marah2 tapi bagi aku semangat untuk study betul2 sem 2 ni. Mak aku dah bagi warning, 'KAU JANGAN MENGADA NAK PONTENG KULIAH LAGI!' T___T

Baiklah, kepada semua Asasians UiTM, selamat menjalani sem 2. Jangan sedih2 bebeh sebab cuti midsem 25 Disember ni! Woot2!! Hamboiii tang cuti laju je kau kan makcik T___T

Aku rindu A4, tapi aku tak nak balik Puncak Alam.
Boleh tak macam tu? :p


19 comments:

  1. waaaa bes nyer ade amek gamba klas. kite kat s.a takde pon. huhu T__T

    ReplyDelete
  2. semoge bngkit dgn azam bru ;D

    ReplyDelete
  3. @ramlah melaram
    saba2. sem 2 nti ade la tuh. xkan la xde pape gmbr kngn kan? lgpn law 3 sem kan?? huhu asasi sains 2 sem je T___T

    ReplyDelete
  4. @twinkle twinkle
    tq dear! muke tgh bsemangat gile nih!! :D

    ReplyDelete
  5. ouhh asasi sains
    ke
    qla baru hbs asasi undang-undang dekat sg.petani
    good luck masuk belajar

    ReplyDelete
  6. budk palam eh? budak palam gak ni :)
    jom boikot palam ! hehe

    ReplyDelete
  7. study rajin2 ninie...

    cewaah, diri sendiri pon pemalas..hahah ;p

    ReplyDelete
  8. omg, malasnye nak balik jugakk. aaaa +_+

    ReplyDelete
  9. @qilamahadi
    dah abis asasi?? omg!! jelesnye2!! :(
    Btw thanks :D

    ReplyDelete
  10. @kuniy
    boikot? huhu jom2! btw awk asasi ape? :D

    ReplyDelete
  11. @❤NazirahMoktar❤
    xpe2 saling mengingatkan tak salah. huhu awk pun study rajin2 tau. majulah belia utk negara! :))

    ReplyDelete
  12. @luvly mya
    aku tgh menghitung hari nih. taknak balik T___T

    ReplyDelete
  13. dear. jom join my contest. :)

    http://mrsgforgg.blogspot.com/2010/11/shades-contest.html

    ReplyDelete
  14. selamat kembali ke "sekolah" ninie..
    study rajin2 yea utk sem 2 :)

    ReplyDelete
  15. @Mira Hana
    jadual group ade kat a4. calendar ade kat student portal

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...