Wednesday, November 03, 2010

Berleter Sorang-Sorang

Yay! Result sudah keluar! Kenapa macam happy ni? Dapat 4 rata ke hape? Uhmm bukan. Result aku cukup-cukup makan je untuk sambung sem 2. Sedih tahu? Tapi tak apa. Sendiri carik pasal, sendiri tanggung. Aku tak nak heret pembaca blog kesayangan aku ni ke kancah kesedihan. Biar saya sorang sedih, awak semua happy je okeh? Tenyumlah cikettt.. Hihik :B

Ni saya nak cerita azam baru untuk sem 2 nanti. Sem 2 saya start 22 November ni. Haih.. kena belajar balik. Oleh kerana pointer sem ni sangat 'telur di hujung tanduk' maka sem 2 saya terpaksa jadi skema tahap maksimum. Blog mungkin akan bersawang. Mungkin akan update blog seminggu sekali je kot? *gelaklah. Haku tampar nanti  T___T* Dan.. tak mungkin saya akan pulang ke rumah setiap minggu macam dulu. Malah, saya akan kurangkan aktiviti berdengkur di kuliah dan berdengkur kat bilik sampai pukul 5 petang. Yeah! Chaiyok Ninie! U ken du it!!

Btw dengan result macam ni aku masih ada harapan ke nak further dentistry atau optometry?? Err wondering. Hmmm rasa macam nak repeat balik asasi  T___T  Ohh lupa nak bagitahu. Tadi aku baru update dua tutorial. Sila click sini dan sini. Babai!

30 comments:

  1. HAHA!
    suka pulak follow blog neh.
    'telur di hujung tanduk' tue sedap didengar..
    mmg kat uni banyak tido,xde sape nak marahhh..

    ReplyDelete
  2. @nfdeeda_zubir
    uik?hihih segan saye awk kate mcm tu.hehhh
    btw kejam kan uni life ni.sbb byk berdengkur kat kuliah,result jd 'telur di hujung tanduk' T___T

    ReplyDelete
  3. apasal segan pulak?
    sebab i'm too,xcapai pun 3.

    (T____T)

    I wish we can do better for the next sem.
    azam itu sangat penting..
    hehehe

    ReplyDelete
  4. @nfdeeda_zubir
    i pun tak capai 3.
    3 tu mmg jauhhh sangat.arghh sedih bila pk balik.heheh..
    yeap!!azam tu penting. takpe,sem 2 masih ada.meh jihad beramai2. hehe :D

    ReplyDelete
  5. OK CHAIYOK..
    KAH3...BOLEH NYA...

    ReplyDelete
  6. shu..sme la kite..cam da na putus harap kot...um..pasny kiite same2 la study hard n smart ye...pape pun anda masih mampu ketawa...den ny..um...lame gak na terima ..tapi da ok..

    ReplyDelete
  7. hahahha.. macam saya dulu..sem 1 hancur.. tp lepas tuh kurang siket main2nya..result naik slow2.hehehe

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah. w'pon xdpt 3 sem nie, kalau pulun sket sem dpn. confirm leh dpt. chayokk baby :)

    ReplyDelete
  9. aww jgn kata u lah dear.ai dah sem5 nk practikal pun result sedap2 ayam goreng je keh.u masehhh ade banyak sem lgi.chaiyok!

    ReplyDelete
  10. gud luck ninie utk sem 2..
    harap2 buat la yea jgn cakap saja..
    i salu ckp saja tp x buat pun =_=

    ReplyDelete
  11. @Mira Hana
    fana,ehmm shu pun mule2 sedih gak nak trime.sbb target dpt 2.5 ke atas.tp dpt bwh 2.5 T___T
    tp bila shu pk balik,nak sedih pun mcm tak bgune sbb bnde dah jd.yg pntg skrg,sem 2 kita cuba lg k.jgn sedih2 tau :)

    ReplyDelete
  12. @Izamir Ridzwan
    heh..tu lah.kbykn mmg cmtu kan? sem 1 ske main2. mgkn culture shock kot O.O

    ReplyDelete
  13. @Liya Laa
    heheh tq yang.ninie ade 2 sem je asasi ni.sem dpn mmg kene blaja kaw2 pnye klu nak further degree ni. pray for me eh :D

    ReplyDelete
  14. @Cik Cici
    dear,asasi ni ade 2 sem je T___T
    pasni sem 2, pastu smbg degree. tu pun klu ade rezeki nak further degree :'(

    ReplyDelete
  15. @Amirrah Zawani
    heheh i hrp sgt2 sem 2 i brubah. i plg risau klu jd mcm ape u kate tu. sbb habit tu sejak form 1 lagi. menyesal bkn main, tp tak brubah jugak.wuwuwuwu

    ReplyDelete
  16. kita nak continue degree at least every sem got 3 kann.
    nx sem for sure kene cover balik.
    kalau x,punah lah harapan untuk degree..:(

    ReplyDelete
  17. @nfdeeda_zubir
    yeke??? errkkk ala cmne ni. asasi ada 2 sem jee. huaaaaa!!!! T___T
    ehmm..klu fail 1 paper kene repeat balik ke sem dpn?hmmm :(

    ReplyDelete
  18. fail mesti kena repeat cyg. do the best..

    ReplyDelete
  19. @Liya Laa
    alahai kene repeat T___T
    tq liya.nti ninie akan wat yg terbaikkk.hehe

    ReplyDelete
  20. yup2. kena repeat.
    awak nak still failed ke?
    hehe.
    ouh,mine 3 sem.
    setaun lagii..=.="

    ReplyDelete
  21. yeay ! you can do it darl :D
    yang penting you faham ape yang lec ajor tu dah oke my dear .
    yang tak faham tu yang susah nty nk exam . baru tergedik2 nak carik note . note lak takde . sebab tdo tyme kelas *pengalaman sendiri
    HAHAHA !

    ReplyDelete
  22. @nfdeeda_zubir
    failed?oh maiiii..haha tak sggup suda
    hehe dah sedar diri skrg ni T___T
    ohh law 3 sem eh?ok la..dpt cover blk pointer sem ni ;)

    ReplyDelete
  23. @Seraffin
    yay!! cahiyok! ai ken du it!! :D

    ReplyDelete
  24. @lassiegewdix
    bkn stakat pgalaman u je dear. i pun same ni ha.. seronok gila berdengkur time lecture.ade aircond, kt umah xde.tu yg jakun.wakaka

    ReplyDelete
  25. Sem 2 tu belajar rajin2.

    I noe you can do it (:

    thanks for the lovely words
    dkt blog,terharu.

    ReplyDelete
  26. @Suei Al zahra
    welcome suey :)
    btw thanks jgk bg smgt.sem 2 ni i akan buat betul2. uitm boleh!! :D

    ReplyDelete
  27. dua dua ooptions tu sngat buat duett tauu

    ReplyDelete
  28. @PinQib
    tau..tp rezeki mcm xde kat dentistry.mungkin pasni nak cuba optometry kot :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...