Sunday, November 21, 2010

Interesting Blog Award From BG


Ingat tak sebelum ni kat 'Buzz' sebelah aku ada kata aku tak terima award? Heh langgar pantang kejap sebab sekarang no idea nak post apa benda. Award from 'Budak Gemok'. Ehm award ni interesting sebab aku suka soalan dia. HOHO


Q1 : http://ayuajim.blogspot.com/ di mata kamu?
Blog makin ringan. Senang nak bukak. Heheee :D


Q2 : name blog anda & kenape anda letak name itu.
Oh Ninie!
Sebab minat lagu Oh Sizuka! by Pop Shuvit. So letak Oh Ninie!
So abang Pop Shuvit, bila nak compose lagu Oh Ninie! ?? :B


Q3 : name URL blog anda & dari mane datangnya idea tu...
Nama blog Ninie, tapi nama sebenar Anis Shuhada. Hoyeh tak ada kena mengena,
tapi tengok ni, aNIs. Yeh so jadilah NINIE. Err boleh terima tak alasan ni? :p


Q4 : apekah kaedah dalam penulisan blog anda
Ikut kepala sendiri. Tapi tak menyentuh sensitiviti kaum dan no perkataan LUC*H
Sebab aku tak nak blog aku naik sebab benda macam tu *poyo lebih. buek*


Q5 : apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kdang blog sendiri menarik tapi merendah diri )
Bila blog orang tu cantik, aku selalu bukak untuk cuci mata.
Lepas tu Google tutorial untuk cantikkan blog. Keh3


Q6 : bilakah blog anda diwujudkan
Disember tahun lepas, tapi start post entry in FEB 10 kot


Q7 : siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda
LESBO kesayangan saya, Nuraishah Jani


Q8 : sila tag 5 org lain untk menerima anugerah & pass kan syarat syarat ini...
Siapa nak award ni, boleh ambik. Lepas tu tinggal link kat entry ni keh :D


Soalan cepumas untuk dijawab:
Q1 : http://ohninie.blogspot.com/ di mata kamu?
Q2 : name blog anda & kenape anda letak name itu.
Q3 : name URL blog anda & dari mane datangnya idea tu...
Q4 : apekah kaedah dalam penulisan blog anda
Q5 : apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kdang blog sendiri menarik tapi merendah diri )
Q6 : bilakah blog anda diwujudkan
Q7 : siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda
Q8 : sila tag 5 org lain untk menerima anugerah & pass kan syarat syarat ini...


p/s: Yeah, update blog dari R2502D UiTM Puncak Alam. Woot!


4 comments:

  1. Oh ninie ! ku tggu mu . nananana .HAHAHA

    ReplyDelete
  2. soalan no 7 tu memang nak kena pelempang sangat lah. i'm the one who introduced blogger.com to you. how dare you..!

    ReplyDelete
  3. @wannurfazrini
    yeah fadz dah buat lagu! arigato gozaimas. ececeh ;D

    ReplyDelete
  4. @aishahjani ;)
    baiklah nti aku edit. eheh jgn le marah :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...