Thursday, November 25, 2010

Jangan Tidur Petang

Memang pelik. Dah 3 kali aku dapat mimpi merapu. Ehmm hai! Sorry ada post lagi hari ni. Kekeke.. sebenarnya penat tau. Pagi tadi punyalah eksaited aku pergi kuliah. Sebelum pukul 8 pagi aku dah terpacak depan lecture hall. Tapi tup2 kuliah cancel. Geram! Ingat aku gembira ke turun naik tangga maut tu? Sekarang pulak baru lepas mencekik nasik lemak. Pasni nak tidur. Haha gemuk :p

Btw semalam masa aku tidur petang, aku dapat mimpi pelik. Pelik gilaaaa.. Dalam mimpi tu aku ada lawatan sambil belajar dengan budak2 sekolah lama dulu. Kitorang buat lawatan kat nuclear powerplant. Kau nak mampos gi situ? T___T Kat sana semua pekerja pakai mask tapi kitorang je tak pakai. Lepas tu, mungkin aku terkena radiation kot.. Tiba-tiba bawah ketiak aku ada tumor. Tak tahulah tumor ke apa, tapi rupa dia macam t*tek. Err jangan bayangkan pls? Aku ada dua pasang benda tu? Homaigooddddddd sepasang pun tak terjaga. Ehem jangan lucah sangat pls? T___T

Aku cerita kat roommate, dia kata ni lah padahnya eksaited sangat nak ambik diploma mikrobiologi. Bila aku terjaga dari tidur, terus aku raba bawah ketiak aku, kot2 ada benda tu. Fuhh.. nasib baik tak de. LOL Okeh nak sambung tidur. Sekarang masih pagi kan? Mintak-mintak tak mimpi pelik T___T Btw pagi tadi mimpi parents pulak. Hmm mama, abah i miss u :'(

Sebelum tidur nak menari poco-poco dengan lagu kakak-kakak angkat aku ni. Nak body gojes macam dorang. Hoot!! *entah bila suka K-pop. Tiba2*





30 comments:

  1. jgn tidur petang, otak jdi lembab.. kalau tidur sekejap (nap) xpe la..

    ReplyDelete
  2. hahahah..ninie mimpi terok betul...tumbuh macam2 engkau..

    jgn tido petang, nanti boleh gile

    ReplyDelete
  3. LOL, kau tak tau ke yg memang takde kelas semalam. aku sedap melingkar atas katil. kah3

    btw, jgn tido ptg wei, x elok. mari berjogging bersama-sama aku. hak3

    ReplyDelete
  4. @Izamir Ridzwan
    da byk kali org nasihat cmtu, tp tak mkn saman jugak :B

    ReplyDelete
  5. @❤NazirahMoktar❤
    tau xpe.mcm2 tumbuh. grrr
    huhu org kate klu genap 40 hr tdo ptg, leh jd gile. tp so far ninie sll skip tdo ptg. xde la hr2. so kmungkinan gile tu xde. huahua

    ReplyDelete
  6. @luvly mya
    smlm aku tau xde kls. hr ni aku xtau. ssh pyh aku bgn pagi tadi tau T___T

    ReplyDelete
  7. ehh, x perasan pagi nie. haha. kesian gila turun bawah pagi2 buta tu.

    ReplyDelete
  8. @luvly mya
    mcm perli jek. haha 4 org je kot dak a4. aku, sab, anaz dgn fatkhi
    demmm tp xpe, leh kurus. cheh huhu

    ReplyDelete
  9. la...da btaw azwa kot tayah trn.

    ReplyDelete
  10. @Mira Hana
    anaz pun turun gak. penat mendaki balik dgn dia td :((

    ReplyDelete
  11. @twinkle twinkle
    pelik kan? tak leh blah tol mimpi tuh. ehehe

    ReplyDelete
  12. otak pun jadi biollllll sgtt! haha

    ReplyDelete
  13. baru nak dengar hoot? *smirk*
    btw, apsal kau claim tu kakak angkat kau? diorang kakak kakak tiri aku kay. wonder girls kakak kandung wa.

    ReplyDelete
  14. @aishahjani ;)
    yup br nak dgr. mklumlah aku bkn kpop addict mcm ko. kedua, sbb aku tau tu akk tiri ko lah aku claim dorg akk angkat aku? clear? :B

    ReplyDelete
  15. @wannurfazrini
    tau xpe. so jgn tdo ptg. nti mimpi ade kanser plak. hoho

    ReplyDelete
  16. hahaha!!
    nasib baik mimpi ja..
    kalau betul kes parah tu.. :P

    ReplyDelete
  17. @Amirrah Zawani
    huhu tau xpe. risau gila mimpi tu. fuhh

    ReplyDelete
  18. kuikui
    mimpi mainan tidoqqqq





    Ps- SORRY LAMA X LAWAT. BZ N LINE COVERAGE X BAGUIH. HAVE A NICE DAY

    ReplyDelete
  19. @PinQib
    haha tau xpe. mimpi mainan tdo. tp tkt gak klu btol2 jd T__T
    oh xpe2, tq singgah. hepy hols ;D

    ReplyDelete
  20. tak elok tido2 petang...
    bila bangun je mesti letih..:D

    ReplyDelete
  21. SAYA SUKA BLOG AWAK LA... http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    ReplyDelete
  22. video ni buat gua joget2..

    ReplyDelete
  23. @hamzah ian
    wa tau lu suka. sbb tu wa letak :p

    ReplyDelete
  24. SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

    http://mirahanastory.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    ReplyDelete
  25. tidur petang boleh jadi gila. haha pelik gak kesan radiasi tu. aku nak gi lah nuclear powerplant tu! nak gak sepasang lg. hahaha

    ReplyDelete
  26. @Ayeem Jemain
    tak pyh sepasang. amik la 2 psg skaligus. satu ketiak sepasang. fuh berat kot. i yg spasang ni pun tak terbawak. wakaka

    ReplyDelete
  27. takutnya tidur ptg..
    kan mimpii gitu.

    Cik ninie,tido bsuh kaki ye ;]

    ReplyDelete
  28. @sui nawi
    heh pasni nk kurgkan tdo ptg n make sure basuh kaki sblm tdo :((

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...