Saturday, November 20, 2010

Nak Beli Ke?

Tajuk entry macam nak jual diri -.- No, saya jumpa sesuatu yang menarik kat blog Echin Nadiossa. Hehe.. Singgahlah blog dia. Okeh, nak tahu tak berapa harga blog awak dan blog awak berada di ranking ke berapa kat Malaysia ni?

Wow benda ni cool. Blog saya berharga RM 61,110.28 Fuhhh boleh beli Myvi sebijik! Weh siapa nak beli blog aku? Lailai.. Wow kalaulah betul blog boleh dijual kan, senang hidup aku. Harga Myvi dalam 40k++ Bila aku beli Myvi hasil jual blog ni, ada baki lagi 20k++ buat shopping baju. Ehmm sorry berangan jauh sangat. Earning Nuffnang dan Churpchurp pun merangkak, lagi nak berangan jual blog T___T Here goes..





15 comments:

  1. jeles gan u..i punye sribu lebeh je=(

    ReplyDelete
  2. dear tunggula belog ai mhl cm yuu pastu kita jual sesama then kawen.hak2 ;p

    ReplyDelete
  3. @mariam surihani
    alolo..jgn sedih.klu mahal mcm sy pun bkn ade yg nak beli. huhuh.. T___T

    ReplyDelete
  4. @Cik Cici
    xmo kawen. nak myvi :'(
    heheheh

    ReplyDelete
  5. blog i RM 56,039.04 je..
    haha!! u lagi mahal.. :D

    ReplyDelete
  6. @Amirrah Zawani
    xpe2, blh bli myvi lagi tu. hehe eh gian myvi plak i nih :((

    ReplyDelete
  7. a'ah jual je blog ni dapat beli myvi lps tu wat la belog baru jual lagi buat blog baru lagi kumpul smpai dpt beli banglo . wahahahah

    ReplyDelete
  8. @wannurfazrini
    hahah cool. u nk bli tak? i jual 50k je. buat bli myvi. nak tak? lalala

    ReplyDelete
  9. @Ayeem Jemain
    hadiahkan la i myvi sebijik. u kan femes. mst ramai nak blog u. lg2 blog flash. wowwwwwwwwwwwwwwww

    ReplyDelete
  10. meh nak beli.. meh meh, hehe

    ReplyDelete
  11. @hamzah ian
    ceh dan2 je. blog ni tak seGAH terbangtinggi2 dowwhhh

    ReplyDelete
  12. hahaha jom try test blog en ben..aritu i test dia punya ranking alexa.. huh jauh beza dgn i punya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...