Thursday, November 04, 2010

Pertandingan Header Tercantik

Woot! Gempak tajuk makcik kali ni. Hehe.. Ini tag dari member blog yang ada blog comel warna pink, Shira. Lepas baca entry ni, kamu terjah blog dia tau. Ada abang Maher Zain kat blog dia. Auwww tergoda kiteww. Hihik.. Tanpa berleter panjang, contest ini ialah anjuran http://alienelliz.blogspot.com Sila click link sebelah ni untuk masuk contest ni. Nak lagi menarik? Ini ialah rupa banner contest tu *err banner ke header?* 

Aww sexy okay orang minyak atas tu.
*suka hati. Tu alien lah hoi!*

Header yang saya pertaruhkan untuk contest kali ini ialah header yang ada muka gadis cilik bertelinga rabbit. Tada!! Err tak adalah seperais sangat pun sebab saya guna header atas tu ha... :D


Awak rasa header awak cun jugak? Berminat nak join? Hehe kalau macam tu, awak boleh click link bawah ni laju-laju. Sila pantas okay sebab tarikh tutup contest ni 6 November 2010. Omaigaddd dua hari lagi!!
Click Sini!!!
Sekarang saya perlu tag 3 orang blogger untuk join contest ni. Mereka ialah..
fishofillet.blogspot.com
izamirridzwan.blogspot.com/
elmo-merah.blogspot.com 

16 comments:

  1. hahaha..gelak2 bace entry c0ntest ni.

    abes la..abes la.. dia p0n terg0da dgn bodigad kite. hahaha..

    ReplyDelete
  2. hey,thanks tag kita..

    Ninie je lah masuk.Pasti menang (:

    ReplyDelete
  3. @Hashira Yusoff
    ohh gode org dgn letak abg maher zain.xpe2,pasni kte letak muka abg randy plak.wahaha ;D

    ReplyDelete
  4. @Suei Al zahra
    ala..suey jgn kate mcm tu. stiap hader ade klebihan masing2. klu i lebih kepada kanak2 T___T

    ReplyDelete
  5. nak join jgak la..
    kot2 bertuah.. hehe!! :D

    ReplyDelete
  6. @Amirrah Zawani
    hehe jemput join :D
    cepat tau,last day 6hb ni :)

    ReplyDelete
  7. dear ,
    cumey header + favicOn br kamu ! ;D

    ReplyDelete
  8. wahhh blog die makin lawa, gud lux :P

    Terkini : Katak makan tikus

    ReplyDelete
  9. hihik.. lawa hakkkk ninie punyew header. good luck dear

    ReplyDelete
  10. @Zulfahmi Abidin
    contest menarik,kene la join.hehe TQ :)

    ReplyDelete
  11. @PinQib
    aww tq.awk pny header pun cun jugak.warna pink lagi.i like! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...