Tuesday, November 02, 2010

Pukul 5

Tajuk macam saiko. Entah apa masalah aku ni. Ehm memang ada masalah. Pukul 5 petang pada tanggal 2 November 2010 nanti akan terjawablah masa depan aku nanti. Kalau korang tengok blog ni sunyi tanpa update selama beberapa hari, so paham-paham lah. Aku tengah berkabunglah tu. Ehmmm tipu. Hehe saya mana boleh nak stop blogging. Addicted wehh!

Btw this is short update. So dalam masa yang sama nak say thanks kat u guys yang singgah blog ni dan tinggalkan komen pada entry. Pada silent readers pun, terima kasih saya ucapkan. Awak tolong up kan traffic blog saya ok. So tenkiu banyak-banyak :')


Btw blog aku dah salin kulit. Kalau dulu dia banyak buah cherry lepas tu ada campur-campur warna pink, hijau, putih, coklat.. Eh banyaknya warna  T___T  Sekarang blog ni baru balik bercuti kat Hawaii. So warna dia tanned. Mwehehe boleh pulak macam tu  -.-  Header pun sudah tukar. Tiada lagi muka sendiri yang ditempek besar-besar. Kan aku dah kata header sebelum ni sekejap je. Malu hoi nak letak muka besar-besar. Abang Randay tak shukeee :B  Sekarang budak comel atas tu ialah diri aku. Comel kan?? Sejuk perut ibu mengandung  O.O??

So long, farewell to u my old blog~~

14 comments:

  1. tertarik dgn layout baru! serba cokelat! sejuk mataa.. kadang2 rasa mcm diri ini warga emas pon ade. haha

    ReplyDelete
  2. @Ayeem Jemain
    deyy perli ke hape??u tak pikir ke warna coklat tu lazat mcm ferrero roche??? :9

    ReplyDelete
  3. ahaha,nice2 :)ko memang suka coklat ek anis?

    ReplyDelete
  4. amboi, rajin betul tukar header ngn layout2 nih ha..hari2 datang mesti ade je tukar...rajin3..hihi

    ReplyDelete
  5. alamakkk jelousnya tgk header , buat utk kita boleh ? :p

    ReplyDelete
  6. blog baru balik hawai yea..
    haha!! x bawa buah tangan ka?? :P

    ReplyDelete
  7. gudluck!

    p/s : bersedia seadanya. haha =)

    ReplyDelete
  8. @luvly mya
    heheh aku mmg ske coklat.nmpk sedap kan?hehe

    ReplyDelete
  9. @❤NazirahMoktar❤
    errr heheh.jgn kate cmtu.malu..
    huhu i jnis cepat bosan.sbb tu sll tukar.tp header i da puas ati.pasni tak tukar dah kot :D

    ReplyDelete
  10. @wannurfazrini
    huhuh penat gila kot i google gmbr comel2 mcm tu T___T
    ssh bangat nak wat header :'(

    ReplyDelete
  11. @Amirrah Zawani
    buah tgn ke?tak de pulak.buah tgnnye ni ha.blog makin gelap ;D

    ReplyDelete
  12. @nfdeeda_zubir
    hehe awk pun asasi kan?gudluck jugak :)

    ReplyDelete
  13. cantik theme baru..yang dulu pun cantik jugak..hehe

    ReplyDelete
  14. @Seraffin
    hehe terima kasih..
    kite mmg ske wane coklet ni.nmpk mcm lazat je kan blog ni? ekeke ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...