Monday, November 22, 2010

Ringkasan Sebelum Semester Bermula

Title tu macam menipu sikit. Cheh sebenarnya dah start sem. Ni baru lepas panjat tangga 'Batu Caves'. Actually pagi tadi ada taklimat pasal UPU. Susah aku nak dengar apa orang tu cakap. Tak tahulah sama ada aku pekak ataupun suara orang tu yang slow?? Ah whatever.

Ok sem baru, semangat baru. Ececeh.. semalam masa otw balik muka ketat gila. Nampak bangunan purple dari jauh, dada rasa nak meletup sambil kata, 'Taknak balik!" Tapi perjuangan harus diteruskan. Sekarang buku Chemistry sem 2 ada kat tepi. Konon nak study. Kah3

Btw, from now on no daily updates from me *dah terbayang traffic blog akan menjunam secara mendadak T___T * Tapi takpe. Demi study jugak kan? Kan aku nak jadi doktor. Hm yelah tu. So tata ppl. Next week aku update balik. Jaga diri baik-baik and please, NO COPYCATS. Buek ;p



Puncak Alam rindu saya yeee. Wakaka :p
Source: FB UiTM Puncak Alam



16 comments:

  1. ahaha, memang nampak muka ketat tu. hihi..

    aku pun x denga ape org tu membebl tadi. kau tak pekak. HAHA

    ReplyDelete
  2. bye ninie..

    cewaah, cam nak pegi honeymoon je..;p

    ReplyDelete
  3. sungguh 'cantik' bangunan itu..muahaha

    ReplyDelete
  4. @luvly mya
    nak buat mcm mane, kte same2 pekak. keh3 ;D

    ReplyDelete
  5. @❤NazirahMoktar❤
    bye2 awk :'(
    mmg nak g honeymoon ni. honeymoon dgn buku. heheh

    ReplyDelete
  6. @Miss MiraAida
    huhu cantik gila kan? lagi2 tangga dia. fuh menawan habis!

    ReplyDelete
  7. goodluck untuk sem2! and you should buy a broadband. mmg slow, better dpd takde. ;D

    ReplyDelete
  8. @Ayeem Jemain
    huhu maceh abg emsem. wakaka..mmg pkai bb nih. tp same je lembabnye -.-

    ReplyDelete
  9. batu caves?
    kat uitm arau pun ada. :D

    ReplyDelete
  10. @dylli
    heh uitm mmg nak student die kekal sehat kot.huhu

    ReplyDelete
  11. selamat kembali ke puncak alam..
    don worry ninie.. kalo i on9 i singgah up traffic kat sni :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...