Friday, December 31, 2010

Harga Yang Perlu Dibayar

Tadi sign in blog dengan perasaan kecewa. Konon nak mengadu kat blog sambil tepek lirik lagu besar-besar. Bila dah sign in, benda pertama aku tengok mestilah update-update terbaru blog kan. Scroll macam orang tak ada perasaan. Suddenly, aku tergamam kejap.

"Eh muka aku?? Bila pulak aku buat entry baru ni?"

Huaa tergamam sekejap bila adik Hani yang kiut miut ni buat entry pasal aku. Sobs terharu. Boleh berdiri sebaris dengan Liyana Lunia tahu? Korang jeles tak? Ni sebab aku bagi link ke tutorial dia. No hal lah dik ;) Blog dia warna pastel. Sejuk mata memandang. Tak padan dengan umur 13 tau budak kecik ni. Haih akak ni dah tua bangka baru nak ada blog. Teruskan blogging ok Hani. Be a nice blogger. Jangan ada hasad dengki, and sentiasa friendly dengan orang yang sudi singgah ke blog kita. Barulah ramai sayang. Hehe :D

To be honest, in real life aku ni pemalu, tapi dalam masa yang sama baik hati *tiba-tiba* Apa-apa punnnn tenkiu Hani sebab berjaya hilangkan sedih akak ni bila baca entry tu. Tapi macam agak terkejut jugaklah bila beliau kata gambar gigi braces aku tu dia google je. Err serius ke dik? Risau plak dah. Ok nak bukak gadiscomel.com Nak check kalau-kalau ada gambar terlepas ke situ T___T



p/s: Terus google nama sendiri secara tiba-tiba. HAHA ingat kau femes sangat ke anis =.="


Hello Kitty blink2 utk Hani :)




16 comments:

  1. mudanya dia.. hehe kita dh tua bru ada blog..

    ReplyDelete
  2. @Izamir Ridzwan
    yup tau xpe.blog dia super cute.suka sgt dgn warna blog dia :)

    ReplyDelete
  3. wah kecik2 blog da lawa. sila check pm fb anda

    ReplyDelete
  4. haha. :DD *double smile
    terlalu happy and terharu. ><
    tak sangka Hani dapat buat akak happy. hihi
    thanks akak syanggss .haha muntah ke?

    ReplyDelete
  5. haha ai baca entry budak tu.weehhee.puji2 lagi lepas ni abang amy tengok u ;p

    ReplyDelete
  6. @Ayeem Jemain
    lawa kan blog dia? huhu btw thanks for banner :)

    ReplyDelete
  7. @hani
    huhu xmuntah la.ske gila entry tu n pndai hani pilih gmbr akk yg paling cun.huhu xsgke dpt promo secara percuma dr hani xD

    ReplyDelete
  8. @Echin Nadiossa
    haha lps ni abg amy carik i nak mintak sainnn~~ jgn jeles. ekekek

    ReplyDelete
  9. huhu kak ninie ,,mmg peramah pun :)

    ReplyDelete
  10. anda ditagged dalam GA IR..

    http://www.izamirridzwan.com/2010/12/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. huhu.ambik gambar ambang amy post kt fb ;p

    ReplyDelete
  12. @twinkle twinkle
    huhu yeke? akk peramah dlm blog. dunia sbnr akk pemalu woh :/
    hehe btw tenkiu dear :D

    ReplyDelete
  13. @Izamir Ridzwan
    tenkiu2! huhu mmg nak carik pendrive sebijik ni. tq invite :D

    ReplyDelete
  14. @Echin Nadiossa
    ehh post kat fb takut abg randy plak mrh.kantoi flirt dgn abg amy. huaaa tak psl2 je. wakkaka

    ReplyDelete
  15. kecik2 dah pandai ni..
    i pernah jumpa budak darjah 2 dah ada blog..
    macam lawak ja..
    i 19 baru buat blog..

    ReplyDelete
  16. @Afiefah Safieni
    huhu biasalah.dunia makin maju.untung budak2 skrg ni kan. hehe :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...