Friday, December 17, 2010

Keburukan Facebook

Semalam deactivate FB sekejap. Sebab sebelum ni pernah baca tips, kalau nak back to old profile, kena deactivate lepas tu activate balik. Susah payah aku download Mozilla semata-mata nak tukar. Ehh baru nak download Mozilla? HAHA :p

Actually aku dah rancang nak deactivate FB sejak awal minggu ni. Tapi aku takut aku punya relationship status, "Engaged to ____" akan hilang. Susah kot nak tag-tag nama nih. Isk.. tapi semalam dengan tekadnya aku deactivate. 2 jam kemuadian, aku activate balik. Then, hilanglah status engaged tu dan tukar jadi single. Haha ramai ingat aku betul-betul dah single =.=' Rasa macam diri ni era pajira plak. pffffttt

Sekarang tengah fikir sama ada nak tukar atau tak status single tu. Hmm.. tapi, profile aku tak back to old pun. Bengang gila.. Page blog ni pun hilang jugak and kena publish semula. Arghh hey mark, we love u! Tahniah sebab buat FB jadi MS :p

Weewit ade orang google 'Tentang ____"


p/s: Cerita atas ni hampir 80% tipu. Btw bila saya dah bersuami, saya tak mahu suami saya ada FB dan saya pun tak mahu ade FB. Saya mahu stick to blog. Kalau blog, dapat side income. Kalau FB?? :p



16 comments:

  1. hye,saye dtg bace blog awak :)
    tau xpe,mcm sengal je fb nih -.-
    emm,bley tnye x? cmne awak bwt sidebar title tu jadi bentuk cmtu?
    saye puas crik tp xjmpe :(
    bley k0ngsi x? buat tut0 ke,thx yaw <3

    ReplyDelete
  2. hahah..memg tak suka sgt facebook..facebook tu jadi tmpat nak share churp2 je skng..

    ReplyDelete
  3. fb memg sengal oh.
    bukak fb sebab nk main gem jek.haha.

    ReplyDelete
  4. i pn jarang kot online fb , mcm stick kat blog je . fb balik2 menda sama . share churp2 je , ada org klik dpt doposen . heheh

    ReplyDelete
  5. @fatini ali
    tq sudi singgah.btw nti klu ade masa insyaAllah sy wat tuto psl tu. skrg sy busy dgn study

    ReplyDelete
  6. @NurLiyana
    haha game pun lembab loading.dah malas dah nak main ;(

    ReplyDelete
  7. @wannurfazrini
    jiwa i skrg pd blog je. wah3.. propa gila :B

    ReplyDelete
  8. i pun dah busan dgn fb.. skrg ni aktif blog saja.. jom layan blog.. :D

    ReplyDelete
  9. boleh balik
    to old page ye?Oo..
    i jrg btul o9 fb,
    kalo on pun sbb nk
    tgk tag gambr :)

    ReplyDelete
  10. kenapa aku mcm x berapa nk fham ek baca nie? haha, pening mungkin. baru aku tau kalo deactvate fb relationship status tukar even da slalu deactvate. ye ah sebab memang dah single, nk tukar ape lagi kann. hahahahahah

    ReplyDelete
  11. @sui nawi
    ada yg boleh wat,tp ntah i wat tak menjadi plak. grr

    ReplyDelete
  12. mya,xyah pahamkan pon xpe.iskk..aku xtau nak explain mcm mane.cte atas tu byk putar belit.haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...