Thursday, December 30, 2010

You Have All The Qualities!

Halo3.. hehe sekarang trending now kat twitter semua nak cerita pasal betapa hebaknye goal keeper Malaysia, Khairul Fahmi. Hey entah bila pulak aku minat bola kan. No la, ni semua sebab top tweet tu. Dan boleh tahan jugak wajah beliau. Oh tiba-tiba rasa macam gatal-gatal badan sekarang ni. Pffttt~~

Actually, untuk pengetahuan awek-awek semua, beliau sudah berpunya ok? So tak payah nak hard up sangat. Macam aku, even aku buat entry berjela-jela, tak mungkin beliau pandang aku. LOL.. aku like page dia dan view his personal photos. Ada photo ni sangat-sangat sweet, Khairul Fahmi pakai tshirt I Love Her. Gf dia pulak pakai tshirt I Love Him. See, sangat down to earth :’) Kalau balak kau, ada nak pakai tshirt macam tu?? TAK KAN? T___T

So bila beliau dah up secara mendadak ni, i hope dia tak kan lupa orang sekeliling dia yang sentiasa sokong dia sampai dia berjaya. So betullah kan, “every successful man, there is a woman behind him”. So tak nak lah jadi macam kembar tu. Ala, kembar tu.. eh i wonder, mana mereka??

Apa-apa punnn, yeah i heart Malaysia! And congrats to Elia sebab berjaya tawan hati lelaki paling wanted buat masa ni. Huhu take care of him *sambil kesat2 hingus*



Dan2 je wa google wajah beliau.


Terimalah kuih tat nenas perisa maggis yang telah haku gigit separuh sebagai tanda kejayaan awak menjadi golkeeper terhebak abad ini. Yeyeyey!




28 comments:

  1. kan..nasib si kembar tu tak main..main cover je lebih..

    ReplyDelete
  2. pggil dia vacum :D
    sbb sedut bola.
    ehehehek.
    bole ta?
    haha.
    syabas kpd pemain bola!!
    suka suka!

    ReplyDelete
  3. suke die juge,..tapi die dah ade awek la pulakk.hehe

    ReplyDelete
  4. @Ayeem Jemain
    tampo ayeem laju2. haip dia pencinta wanita.bkn pencinta ayam. heheh

    ReplyDelete
  5. @Nadia H.
    tahu xpe.makin lama makin meluat plak dgn kembar tu

    ReplyDelete
  6. @miss ontel
    hehe i xtgk pun bola td. ni tak pasal2 buat entry psl beliau sbb beliau hensem.haha :D

    ReplyDelete
  7. mmg hnsem...hehe...
    nk love him gk aahhh

    ReplyDelete
  8. khairul fahmi che mat : malaysian SUPERHERO...:D

    ReplyDelete
  9. tart nenas tu nak jugak bole?HAHA.;p
    tetiba bejuta org LIKE dya kan..suka jugak tapi dah ade gf.pandang marcus bole?hehe

    ReplyDelete
  10. @anies anessa
    hensem kan?mcm pelakon korea.hihik

    ReplyDelete
  11. @Echin Nadiossa
    erk?markus?okeh tu i bg u terus.hehehe ;))

    ReplyDelete
  12. @Tim Cik KupuKupu Ungu
    nmpknye kita tak ada rezeki dgn beliau :(

    ReplyDelete
  13. ciss! semua org usha diaaa . grr!

    ReplyDelete
  14. @wannurfazrini
    haha i mmg da lame usha beliau ni. *tiba2*

    ReplyDelete
  15. semua cakap dia hebad padahal rajagobal lah hebat LOL HAHAHAHHA

    ehem jelesnyee dekat awek dia T_______T

    ReplyDelete
  16. hahahaa...comel la ninie ni..elia n fahmi da setahun da kapel...hope bahagia la dorg tu kan..*kesat hinggus jugak*..ehehhee

    ReplyDelete
  17. @Liyana Lunia.
    rajagobal klu dia hitamkan rmbt siyesly perghh tergugat iman.tak pndg dah abg amy tuh. wakaka

    ReplyDelete
  18. @mia
    kite dgn pakwe kite nk dkt 4 taon.tak sweet pun :/
    hehe comel ke?tak,abg amy lagi comel.haha dan2 je tau ;D

    ReplyDelete
  19. @Izamir Ridzwan
    entry ni tak obvious sgt ninie minat dia. hehe

    ReplyDelete
  20. hahahah

    ramai betul like page dia kt fb kan

    ReplyDelete
  21. gf dia pun dah popular skrg ni.. hehe!! uish macam best je tart nenas manggis tu.. tak penah tgk sblum ni.. kesian kan =_=

    ReplyDelete
  22. @Amirrah Zawani
    i pun xpnh jmpe tat nenas manggis tu.kat kenduri kawen hr tu br jmpe.huhu yes,gf die pun femes skrg ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...