Wednesday, January 05, 2011

Doctor Wannabe



Selamat Datang Ke..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Muahaha *berangan lebih*


Doktor anda pada hari ini.
Stetoskop wajib ada, padahal tak reti guna sangat.


Pesakit yang ceria pada hari ini.
Ewahh bahagianya dia bila Dr. Ninie nak ambik blood pressure.
Oh pesakit ni nama dia Mya. Sorry, Dr. Ninie tak jual IC MC.


Guna stetoskop macam nak dengar MP3.
Betul kan aku takde bakat nak jadi doktor T___T


Kerana terlalu emosi sebab aku tak reti guna stetoskop, so aku biar pesakit aku tolong kira aku punya blood pressure. Ah dia pun 2 kali 5 jugak. Kitorang tak dengar langsung bunyik darah mengalir dohh. So pengajaran, nak jadi doktor tak boleh pekak T___T


Heh nasib baik lab Bio minggu ni bagi can buat eksperimen guna benda alah ni. So dapatlah bereksperimentasi dan berangan jadi doktor sekejap dan ada jugaklah modal nak tipu kat cucu bila dah tua nanti,
"Tengok ni cu, dulu nenek seorang doktor yang berkaliber. Hehe" :p


p/s: MUET haku, Alhamdulillah :)



21 comments:

  1. haha comel nya dia dlm jubah tuuu !

    ReplyDelete
  2. hehhe..amin dear..moga3 dapat jadi doktor btol..ye tak..

    ReplyDelete
  3. @wannurfazrini
    erk comel ke? rs mcm sarung guni nangka je bila pkai lab coat tu sbb sendat T___T

    ReplyDelete
  4. @anies anessa
    tang mana yg kiut tu awk. huhuk tq :B

    ReplyDelete
  5. @mia
    doakan lah. hehe tp ninie tak berapa minat nak jd doktor. atas tu propa je lebih. haha :D

    ReplyDelete
  6. haha. sis nini cam idola Hani pulak . XD lol serius Hani memang nak jadik doktor :))

    ReplyDelete
  7. @hani
    ni masa lab bio.dpt la merasa pegang bnde2 tu. hehe klu hani nak jd doc, study rajin2 tau n pilik course betul2. insyaAllah nti blh jd doktor :)

    ReplyDelete
  8. waa nak pakai jubah jugak.hahah.nak test check kat sini bole?doc ninie manyak sweet :)

    ReplyDelete
  9. Dr ninie.. ada ubat jerawat tak?? ekeke!! :P

    ReplyDelete
  10. tgk entry ni tetiba lak rasa sakit..hehe

    ReplyDelete
  11. @Echin Nadiossa
    klinik i tak jual ubat, knykn pesakit i, i suruh dorg tawakal je utk sembuh. haha mane ade sweet la cici :)

    ReplyDelete
  12. @Amirrah Zawani
    ubat jerawat xde. klu ade, i try kat muka ni dulu, br i jual kat u tau2 :D

    ReplyDelete
  13. @Izamir Ridzwan
    hahah dan2 jelah sakit kan :))

    ReplyDelete
  14. haha tawakal je eh.meh surah yassin ;p

    ReplyDelete
  15. Wahaha cutenya kak ninie : )
    Semoga akak berjaya ok
    Nanti kalau akak bukak klinik do tell me okey. Free treatmen ; p

    ReplyDelete
  16. @Echin Nadiossa
    klinik i mmg provide surah Yassin. klinik islamik ni. hehe

    ReplyDelete
  17. @aliyaa' adreline
    hehe akk tak jd doktor kot. atas tu sj camwhoring masa lab bio :D
    pape pun, tq doakan kejayaan akk :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...