Monday, January 24, 2011

Grand Dinner Asasi Sains 2010/2011

Ni entry bergambar. Malas nak cerita banyak sebab kat entry sebelum ni dah banyak membebel. Huhuh.. btw gambar bawah ni banyak muka pompuan gemok pendek *aku lah tu* Sorry lah gambar dinner aku tak cukup mengghairahkan untuk admin gadiscomel.com curik dan letak kat website tu. Huahua.. so aktivit wajib selepas asasi ialah diet sampai kurus T___T


Kereta lembu Gen2 manual yang berjasa pada hari tersebut T__T
Serius rasa useless gila-gila sebab aku dah lupa drive manual. WTH


Awek-awek cun. Yang nombor 2 dari kiri tu sememeh.


Ni la driver kami. Heh :B


Bila guna camera ph sendiri, baru nampak kurus.
I heart Sony Ericsson W660i. Muahmuahs


Dessert yang lazat.
Oh tak nampak menu ke? :B


Terliur tak? Ni namanya.. ehm lupa pulak.


Gelapnya gambar. Macam pergi gig T___T


Ok itu sahaja untuk tahun ni. Jumpa lagi pada bila-bila masa aku pergi dinner tahun depan. Nanti i upload gambar hoccay :B



14 comments:

  1. awak nampak biru la.. hehe!!
    comel comellll... erm dessert tu mmg nampak sedap.. :)

    ReplyDelete
  2. @Amirrah Zawani
    purple la awak.haha comel kan.bulat je T___T

    ReplyDelete
  3. arghh sedapnya itu dessert!

    ReplyDelete
  4. @Ayeem Jemain
    tp sedap lg ayeem masuk khorma. pergh menjilat senduk betul mlm tu.hahah

    ReplyDelete
  5. Ada gambar nampak biru ada gambar nampak purple. Haha :D Okeh. Dah terliur gilak!

    ReplyDelete
  6. best nye makan kat hotel..-_-"..

    ReplyDelete
  7. sedap kottt dessert tu.
    raspberru creme brule. haha :P

    ReplyDelete
  8. @Puan Besar Shag Yahaya
    maybe effect cahaya kot.hehe dessert tu mmg sgt lazat!!

    ReplyDelete
  9. @❤NazirahMoktar❤
    ni kat sacc mall la awak. hehe tp first time rasa mknn yg standard hotel mcm ni.jakun sgt masa tu

    ReplyDelete
  10. @luvly mya
    sedap kan? tp ade member aku igt bnde tu wax =.="

    ReplyDelete
  11. eee comelnya pipi. mcm nak picittt . boleh ? hehehe

    ReplyDelete
  12. @wannurfazrini
    komen u lain dr yg lain.ok, sgt digalakkan u picit pp pau ni. haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...