Wednesday, February 09, 2011

Im Tired With All This


Mula-mula ingat tak nak buat entry pasal ni. Tapi, I cant stand it anymore. Keadaan aku sekarang semakin teruk. Sorry sangat pada my groupmate kalau korang rasa aku sangat useless dalam minggu ni. Im skipping lecture like crazy today. 2 hours lecture terbuang macam tu je sebab aku hanyut dalam emosi. Im not feeling well. Pagi tadi aku almost demam dan aku tak larat nak bangun. Sampai saat ni, aku tak sentuh nasi. Selera makan aku hilang.

Aku tak dapat terima bila orang buruk-burukkan bf aku. Eh or should i say exboyf? It take times for me to get rid with all this. Hati aku menangis, tapi depan orang aku just pretend yang aku ni kuat. Tapi hakikatnya tidak. Bila aku sorang-sorang, mulalah aku terbayang semua ni. Im sick inside.. Aku tak larat nak hadapi semua ni. Aku nak balik.. nak bersama dengan family aku. To my groupmates, sorry kalau korang tengok aku macam tak betul minggu ni :(


18 comments:

  1. jgn terlalu emosi ninie..kena berfikir secara betul :)

    ReplyDelete
  2. @❤NazirahMoktar❤
    just tak larat lah.ninie rs mcm kuat.tp bila sorg2 mulalah emosi :(

    ReplyDelete
  3. jangan ikutkan perasaan sangat ninie . memang it takes time . lama2 akan okay . tabah kan diri okay :)

    ReplyDelete
  4. @sarah mohamad
    tq sbb bg smgt.hmm sblm ni tak pernah rs cmni.ni first time

    ReplyDelete
  5. ninie i know that u are upset, but as a friend pls don`t be like this. jgn sebab semua ni xdtg kelas. bila kau duduk sorg2 kau akan lagi rasa upset. kau kene berada dlm lingkungan kawan2 yang boleh buat kau happy. baru x terasa sedih sangat. okayy :) tak suka h tgok kau sedih-sedih. makan pun x nak haritu. hehe. don`t be too upset yah baby :)

    p/s : pnjg plak aku komen. hehe

    ReplyDelete
  6. ninie,be strong...u can do it dear.........

    ReplyDelete
  7. jgn fikir bukan2 k..

    just be STRONG!

    tk care..

    ReplyDelete
  8. @luvly mya
    sobss terharu bc komen mya. uhmm aku da biase sakit ati mcm ni.cume bezanya dl aku duduk dgn fmly.skrg bila aku masuk u,aku ssh nak handle diri.tu yg kdg2 aku ikut emosi :(
    *mcm pantun plak =.="*

    ReplyDelete
  9. haha, emosi pulakk. chillax :)
    bila kau takde family, kat sini kau ada kawan-kawan kan :)

    ReplyDelete
  10. BE STRONGG, YOU'RE A SURVIVOR!
    Everything happens for a reason.

    ReplyDelete
  11. @luvly mya
    yup klu kat cni ade mya dan rakan2.hehe

    ReplyDelete
  12. @Anonymous
    tq.. :)
    orait,tgh berusaha jd kuat skrg ni..

    ReplyDelete
  13. OMG!! baru taw :(

    jangan la sampai skip kelas.. masa depan u tu.. kata nk pointer bagus2 kan sem ni.. hidup kena terus kan.. jgn sedih2 yea.. kalo u need someone utk berborak ke apa ke, i ada utk u k.. i pun sedihhh =_=

    ReplyDelete
  14. @Amirrah Zawani
    sob2.. tq igt kan i cita2 sem ni. ok2, lps ni dah xnak skip kls.hehe syg mirra :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...