Friday, February 25, 2011

Superbusay


Hape jadah superbusay ni? Haip tak bagi salam apa semua, tahu-tahu dah cerita pasal superbusay. Ehm beginilah rupa seorang pelajar berkaliber (?) Tekanan yang dirasakan sekarang Tuhan sahaja yang tahu. Semakin rapat tarikh 18 Mac *habis asasi. Yey* semakin kusut kepala aku. Hei uban aku dah naik tahu? Kelemumur pun dah mula gugur macam salji T___T Sebelum ni tak pernah ada kelemumur. Tapi terima kasihlah kat life asasi yang awesome ni sebab berjaya buatkan kelemumur aku timbul. Okeh, lepas ni bolehlah beli Head and Shoulder. Then bolehlah pura-pura jadi, "Nama saya Rain" Pftt asal macam dah salah iklan ni +.+

Hmm.. hm sebenarnya tak ada idea nak update. Tapi masih gatal tangan pergi tekan new post. Lalu terhasillah entry sampah ni. Haihh tak sabar nak habis asasi. Nak rehat kat rumah puas-puas! Sekarang macam-macam masalah melanda. Isnin lepas aku menangis sebab dah tak tahan sangat. Can u see how much this pressure has turned my life upside down?!

Ok da mula emosi. Bai :p



6 comments:

  1. huhu tu la mira pon xsbr nk hbs spm hehe

    ReplyDelete
  2. untuk elakkan katak banyak2 dalam blog ini g upload image kat sini http;//jomupload.blogspot.com/

    Terkini : Akuarium Paling Kecil Di Dunia

    ReplyDelete
  3. @twinkle twinkle
    huhu nti ble da cuti, mst bosan gle. huhu enjoy puas2 tau life skola ni..

    ReplyDelete
  4. ninie, background katak lah.. hehehe byk blog jd cmni

    ReplyDelete
  5. @Izamir Ridzwan
    ok br phm. ni mst sbb imageshack mslh ni. arghh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...