Thursday, March 24, 2011

Contest Header Paling Cute

Hai! Dah lama tak join contest. Kali ni di tag oleh Mira Hana. Dia study medic kat Egypt tau. Jangan main-mian.. Teheee~~ Tanpa melengahkan masa, ni ialah banner contest tu. Tarikh tutup contest adalah ESOK. Ye, esok bersamaan 25 Mac 2011. So cepat-cepatlah join kalau berminat ok? Bawah ni banner contest tu. Cekidaut!


=.="
More info and T&C, tekan SINI



Dah nama pun header paling cute kan, mestilah nak tempek header. Tak kan nak tempek muka pulak. HAHAHA tak lawak :p Header yang saya pertaruhkan ialah, jengjengjeng ~~~


Pink dialog balloon kat header atas ni memang biar kosong sebab my timeline Twitter ada dalam tu. Senang cerita, tengok header asal kata atas tuh ok. Baiklah, sekarang nak tag 3 orang untuk join contest ni.


Wahai adik-adik akak yang comel, meh la join. Header korang semua best-best! ;)


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...