Monday, March 28, 2011

ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW

Di tag oleh adik Hani yang kiut miut. Dah lama dia tag aku join lucky draw ni. Tapi tak pernah ada masa nak update entry pasal benda-benda macam ni T___T Tapi setelah aku amati hadiahnya, agak meleleh air liur. Hey I WANT MY OWN DOODLE!! Lagi-lagi bila sekarang ni dah timbul issue pengguna blogspot curi doodle from tumblr. Tak suka la bila kena label macam tu kan :(

Dah nama pun Lucky Draw. So dia punya T&C memang simple! Klik SINI untuk maklumat lanjut okeh. Now here go the banner. Tada!



Nak tag tiga blogger lain join Lucky Draw ni. Cepat join tau. Tarikh tutup dia 30 Mac 2011, pukul 11.59 malam..!

Amirrah Zawani
Mira Hana
Semua follower blog ni ^^

10 comments:

  1. gud luck cik ninie. kita adalah pesaing. kuikui.

    ReplyDelete
  2. gud luck ninie.. best kalo menang leh dpt doodle sendiri.. thanx tag i nti insya Allah i join :)

    ReplyDelete
  3. @Amirrah Zawani
    hehe welcome. cpt2 tau join. lucky draw ni very da hot! ramai join :D

    ReplyDelete
  4. thanks for joining ThePinkGajahStory ❤'s lucky draw :D

    ReplyDelete
  5. nnti i join!teng tagging cik shu !

    ReplyDelete
  6. @Ryna Tri Asmara
    welcome! tq sbb organise lucky draw yg best ni :D

    ReplyDelete
  7. @Mira Hana
    welcome dear. cpt2 join tau!

    ReplyDelete
  8. good luck akak :) HAHA , kite pesaing lahhh :D

    ReplyDelete
  9. @Cik Ainaa Mania
    hahah akk da xde chance menang lah dik. br je check td T__T

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...