Wednesday, April 27, 2011

Current Obsession ♥

My current obsession buat masa ni ialah cerita kat Disney Channel: Sonny With A Chance. Aku minat gila cerita ni sebab kakak angkat saya berlakon, iaitu Demetria Devonne 'Demi' Lovato :D Demi Lovato ni Disney Princess lepas Miley Cyrus eh?? Aku tak berapa gemar sangat kat Miley Cyrus sebab suara dia tak sedap dan tak comel. Erk? +__+

Heh.. aku mula tahu pasal Demi Lovato ni lepas tengok cerita Camp Rock. Dalam cerita tu dia sangat innocent dan comel sangat. Suka dengan rambut dia yang warna brunnette *yeke?* dan ade fringes tu. Nak jadi comel macam dia jugaa.. Lagi satu, muka dia boleh berubah ikut style rambut die. Kalau dia buat fringes, nampak comel. Bila dia buat rambut biasa, nampak macam budak nakal pulak dah. Ce tengok gambar bawah ni. Source Google je T__T








Haihhss cair aku tengok dia. Nak jadi cantik macam dia, nak jadi cantik macam dia! Hehe.. tapi kalau tak salah aku, dia ni pun tak terkecuali jugak dengan masalah peribadi sampai masuk rehab centre. Er peribadi yang macam mana, aku tak tahu pulak. Tapi gambar bawah ni ada tunjuk parut kat pergelangan tangan dia. Hoi pernah cuba nak bunuh diri ke? Janganlah, saya minat gila kat awak :'(



Dalam cerita Sonny With A Chance, watak dia as Sonny Munroe memang sempoi habis and dalam cerita tu dia couple dengan Sterling Knight. Maaf, tak kenal kamu siapa tapi kamu masih hensem wahai Chad Dylan Cooper (nama watak Sterling Knight dalam cerita SWAC). Ekekeke.. Dorang sweet gila aw dalam cerita tu. Nak tahu, pi la tengok sendiri kat Disney Channel :D



Gambar atas ni Sonny tengah main dart dengan stuntman Chad, Chaz Millon Looper -.- Chad sanggup suruh stuntman yang muka sebijik macam dia dating dengan Sonny sebab Chad takut benda tajam. Err comelnyaaa.. Haha.. btw, episod ni aku baru tengok semalam. Tehee~



8 comments:

  1. peegghhh.. nak tgk gak! tensen! disney channel da dipotong oleh bapa! :(

    ReplyDelete
  2. minat demi lovato juga ya!sama lah :)

    ReplyDelete
  3. demi lovato mmg super duper comel.. suka tgkk :D

    ReplyDelete
  4. Huhu, astro pun xdak camno. Kih3

    Btw, aku suka gak Demi Lovato and gambar second tu cun seh. Macam bukan dia

    ReplyDelete
  5. @syudsyuda
    alaaa pujuklah ayah smbung balik cenel katun tu :D

    ReplyDelete
  6. @qila
    minat sbb die supercomel!!

    ReplyDelete
  7. @Amirrah Zawani
    comel kan2? tingin nak jd comel mcm die :D

    ReplyDelete
  8. @luvly mya
    aku rase gmbr beliau yg 2nd tu mcm lebih kpade rupe aku. hahaha prasan :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...