Saturday, April 16, 2011

Mari LIKE, LIKE, LIKE!

Maharaja Lawak dah masuk minggu ketiga baru aku terhegeh-hegeh update pasal dorang. Haha btw aku bukan nak update pasal pelawak-pelawak ni. Tapi aku nak cerita pasal page-page FB yang gunakan diolog KILLER dorang sebagai page. Aku ni bukan jenis suka like benda bukan-bukan ni. Tapi dialog-dialog yang aku like ni, memang epic ah. Titew sukeww..

Mule-mule aku like page Hantu Mak Cik Karipap. Tahu siapa yang jadi Hantu Mak Cik Karipap ni? Tu ha, yang comel-comel, montel-montel kumpulan Balas tu. I Loikkee~ Taste aku memang lelaki macam tu kot. Berisi, loyar buruk, noty-noty. Hah awak ada ciri-ciri tu? :p


Mcm muke mak aku pun ade jugak =.='

Yang Hantu Mak Cik Karipap tu under category public figure. Bila aku rasa bosan, aku bukak page tu. Admin dia pun otak gila-gila. Selalu up status yang pelik-pelik, tapi kelakar. Hehe.. next! Ha.. yang ni baru dialog dari peserta Maharaja Lawak yang aku suka. Mostly from Sepah. Aku paling suka Jep! LOL Tak dinafikan, dorang punya lawak agak kasar lah. Tapi, aku suka! :D


Er.. kasar lah lawak kamu ni abang Jep. Kalau kapel dengan kitew, jangan cakap macam tu dengan kitew. Kang kitew majuk seminggu tak kebah-kebah T__T. Page ni pun best. Admin dia gila-gila :D


Ni dialog masa minggu pertama. Dan opkos ah dari abang Jep titew. Wakaka

So far, ni lah page yang aku suka bukak. Tapi kalau page yang kutuk-kutk macam We Hate Amir, Kenapa Amir Tak Keluar?!, pe jadah semua yang maki-maki tu, aku malas nak like. Lantaklah tu rezeki dia. Yang kita kecoh-kecoh dapat apa. Err no offence here. Sebenarnya aku pun tak suka amir tu. Haha.. bak kata Nabil, Jangan nak membongak~~ Maksud? Jangan nak menipu~~

Parut jatuh beskal tu mmg cekci habis! Wakaka


6 comments:

  1. HAHAHA ! okay,kelakar.
    jep tu kadang kadang macam hensem pon ada. keh keh ..
    org n9 memang suka cakap 'jgn nak membongak !' hee ~

    ReplyDelete
  2. @nfdeeda_zubir
    jep tu ensem kan2? sore pun cekci. aww..
    haha yup2 org n9 ske kate, jgn nak membongakk.. mak sy sll kate mcm tu. huhu

    ReplyDelete
  3. pernah tgk yg episode 1 je.. mmg kelakar lah :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...