Monday, April 11, 2011

Nak Kawen~

Dah lama tak update blog, tup-tup muncul entry pasal result. Orang takde life memang macam tu. Ehm actually aku tak update 2 minggu ni bersebab. Aku kan baru jadi janda berhias. Kang kalau aku update, banyak mencarut pulak nanti. So adalah lebih baik blog bersawang buat seketika T___T

Hokey, aku malas nak buat status kat FB. Nah aku bagi result setepek kat blog. So far, result sem 2 Alhamdulillah. Lagi-lagi paper Bio. Hehek.. tapi Chem hancus. Paper Chem repeat pun, serupa macam tak repeat. Result sem lepas tak improve langsung T__T

Hmmm.. lepas ni impian saya nak masuk Fakulti Sains Gunaan kat UiTM Shah Alam. Nanti boleh buat muka tak malu menyendeng kat Fakulti Perubatan nak carik bakal suami doktor. Tadi baru je bincang dengan mak pasal calon menantu. Wakaka.. :p




26 comments:

  1. nti u masuk shah alam, i dah abeh dah =_=


    kawen nti jemput tau.. haha!! =p

    ReplyDelete
  2. @Cik Ainaa Mania
    hehe tu cukup2 makan je nak masuk degree dik.. :'(

    ReplyDelete
  3. @Amirrah Zawani
    amboi.. tu yg penting, KAWEN! hahaha :D

    ReplyDelete
  4. mesti susah kannn Haihh rasa takut pulak nak masuk U ni :(

    ReplyDelete
  5. @Nanadd
    hehe xde lah susah. sem 1 akk dl lg teruk. naik sem 2 alhamdulillah akk ok. yg penting, smgt blaja tu ade. jgn aggp sem 1 tu honeymoon. mase sem 1 la kte kene pulun betul2. akk dl mase sem 1 main2. tu yg result tak ok. hehe chill! :D

    ReplyDelete
  6. ala ninie..boleh cube lagik tu..
    3 lebih tu mnunjukkan yg ninie boleh buat pe.. mgkin yg result 2 tu dsebabbkn ninie lalai cket kot..teruskn usaha pd msa akn dtg oke. :D

    -->I love to snapp-snap!!

    ReplyDelete
  7. @Hashira Yusoff
    hehe pasni klu ade rezeki, ninie masuk degree. insyaAllah kat degree nti nk buat betul2. tq syira! :D

    ReplyDelete
  8. jgn cari bakal suami doctor.. nnti diorg tade mase tuk kite.. (err ramai org ckp cmnie =P)

    congrats anyway ^^

    ReplyDelete
  9. still room for improvements. heheh
    good luck!
    X)

    ReplyDelete
  10. fakulti perubatan sebelah FSKM lah. haha sains and matematik. FSG dekat ngan business ngan law ngan akaun.

    ReplyDelete
  11. @azureEn
    ala yeke.. hm klu cmtu nk carik bakal suami enjinierr lah. hehehe btw thanks ;)

    ReplyDelete
  12. ahahha gataiiiiii nak kawennnnnn!

    ReplyDelete
  13. @Arief Arf
    hehe yup2. lps ni usahe lg :D
    btw thanks!

    ReplyDelete
  14. @m i r a f i q a
    alahai yeke? hmmmm jauh x? tp demi mendapatkn bakal suami seorg doktor, sy rela jogging pegi fac perubatan. heheee.. x)

    ReplyDelete
  15. @wannurfazrini
    gatal tu adalah wajib! awal2 da plan mase depan nih. hahaha

    ReplyDelete
  16. Ninie!!! tahniah!! so proud of u.. gile melompat result u.. amacam? fokus on bio je ek aritu? happy happy. apply sains tau :)

    ReplyDelete
  17. @Liya Laa
    hr tu fokus more on bio. tu yg bio mampu A. haha tp ble tgk overall punye result, trus rase macam nak kawen je -.-

    ReplyDelete
  18. huhu, ni la bdak asasi tmpt ak :P

    ReplyDelete
  19. @Izzuddin Fauzi
    huhuh segan siott tyg result besar2 kt blog. hehh.. xtau lak ade dak asasi sc lain singgah blog ni. hehhh

    ReplyDelete
  20. dah jadi janda kerr..(-_-")
    eh carik laki architect ! jgn dokter. hoho
    banyak improvement tuu sem 2 ! tapi betul,sem 1 lah kena struggle..bukan honeymoon. menyesal dulu sem 1 tak buat betul betul T___________T

    ReplyDelete
  21. @nfdeeda_zubir
    nmpknye begitulah. mude2 da menjande. haha.. eh nape ramai xsokong kawen dgn doktor eh? sian abang2 doktorr. hehe..
    btw yup! lps ni kene kikis jauh2 sem 1 tu sem utk honeymoon. totally wrong :'(

    ReplyDelete
  22. nanti abg dokter kena on call, asik takde kat rumah je.. keh keh !
    degree kang jadikan pengajarann..
    eh korang mengganggur lama lah kan. intake degree bulan 9. lamaa tuuu..

    ReplyDelete
  23. @nfdeeda_zubir
    yup. degree intake bulan 9 nti. lame tu. iskk kebas punggung dok umh. ni br 3 mggu cuti pun da boring xtntu hala -.-'

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...