Monday, May 23, 2011

Future Babies

Semalam makan A&W dengan family kat Jusco AU2 kat Setiawangsa. Ala yang ada rumah kaca budak2 AF9 ittuw. Tapi bukan pasal mereka yang aku nak cerita. Aku nak cerita pasal baby yang aku nampak kat A&W tu.

Aku bukan jenis yang teruja tengok budak kecik. Tapi baby semalam ni serius menguji iman aku. Aku gelarkan dia Baby Mini. Hihik comel nama gelaran yang aku bagi. Dia baby boy.. Dah lah kecik, gebu, bulat *tapi tak gemuk*, pipi tembam ya amat, putih, bibir nipis. Aw can you imagine betapa comelnya persembahan dari surga ne? Nasib baik dia duduk kat luar A&W tu. Haishh.. bila mama dia bagi makan ais krim, dia makan, lepas tu dia terhuyung-hayang dalam seat baby dia :))

Btw entry sebelum ni aku sibuk bagitahu sekarang aku bakal jadi tunang orang. Tu semua tipu je. Saja nak over eksaited kat entry tu. Tapi, antara ciri-ciri lelaki idaman kitew, dia mestilah comel. Tak mahu yang macho macam Fahrin Ahmad atau Remy Ishak. Tapi cukuplah jika dia comel macam Aaron Aziz (?) Sebab aku kan comel. So bakal suami haruslah comel jugak. Nanti bakal anak kami mesti akan comel kuasa dua. Tu diaa.. angan-angan tak boleh blah.

Tapi, untuk menguji sama ada angan-angan untuk dapat baby comel menjadi kenyataan atau pun tidak, ada satu website ni boleh bantu bagi korang gambaran kasar bakal baby korang tu. Thanks kat Ayeem Ayam sebab perkenalkan website ni. Lalala.. Nama website tu, morphthing.com

Caranya senang jer. Korang pilih gambar muka korang dan pasangan korang, nanti dia akan suruh korang tick kat area hidung, bulu kening, bibir, etc. kat kedua-dua gambar tu. Lepas semua kerja settle, tekan 'Morph'. Dalam beberapa saat, tada! Gambaran future baby kamu siap!

Aku pernahlah buat sebelum ni dengan menggunakan gambar Randy Orton ehem-ehem. Hasilnya, baby tu comel kuasa dua -.-'



Hai Alfi!

Hai Fizi!


p/s: Kalau korang gatal tangan nak mix gambar korang dengan Brad Pitt pun bolehh.. Tapi hagak-hagak lah kalau nak ada anak dengan Brad Pitt pun kan -.-' Selamat mencuba!


8 comments:

  1. lebih kurang je muka anak kita? haha

    ReplyDelete
  2. @Ayeem Jemain
    lebih kurang? kate u pi cmpo gmbr u dgn gmbr i. lalalala :p

    ReplyDelete
  3. heheheh..nak try la..dulu penah baa kat blog ayeem,,tpi tak tnye lak nak buat kat web site mane

    ReplyDelete
  4. haha skrg macam2 website ehh. comel je anak kamu , agaknye dgn sapa la ehhh ? ehee

    ReplyDelete
  5. @❤NazirahMoktar❤
    huhu ce try. bila buat skali rs mcm nak buat berkali2. hahaha

    ReplyDelete
  6. @wannurfazrini
    haha comel dan gebu kan pipi dorg? anak dgn ehem2. lalala

    ReplyDelete
  7. dah penah buat tapi macam lari jauh benar rasanya dgn rupa sy and bakal husband tuu. hiks

    ReplyDelete
  8. @sarah mohamad
    heheheheh tp klu hasilnye comel, xpe dah cukup puas hati. lalala

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...